Mobile World Congress Barcelona

Od 27. veljače do 2. ožujka u Barceloni se održao Mobile World Congress, najveći svjetsko okupljanje mobilne industrije,  na kojem je PI ove godine predstavio Predsjednik Uprave, Dražen Oreščanin.

Mobilnu industriju karakterizira visoka razina rasta i mogućnosti, te kako industrija postaje sve dinamičnija, mogućnosti u njoj postaju sve veće a s njima i izazovi. Program Mobile World Congress konferencije pokrio je bitne teme  suvremene kao i buduće mobilne industrije, naglašavajući posebno područja u kojima ima još prilika za rast.

 


Na konferenciji je sudjelovalo više od 108 000 sudionika, prezentirali su se profesionalci iz 208 zemalja a konferenciju je popratilo oko 3500 pripadnika međunarodnog tiska i medija.

Više od 2300 tvrtki sudjelovalo je s temama od povezanih automobila, virtualne stvarnosti i genijalnih ideja za aplikacije, do 3D printera i zaštite privatnosti. Posjetitelji su također sudjelovali na „GSMA Innovation City“ gdje su doživjeli sveobuhvatne demonstracije najsuvremenijih mobilnih proizvoda i usluga u današnjem svijetu.


U sklopu konferencije organizirani su brojni eventi, poput „4YFN (4 Years From Now)„ zatim „YOMO ( Youth Mobile Festival)“, „ Women4Tech“, „ Global Mobile Awards“ i „Ministerial Programme“.

 

Više o konferenciji pročitajte ovdje!

Posljednje Novosti

Join us for an insightful panel discussion on 11th of June at 5:30 PM at BIRD Incubator and  explore the future of work with us!
Pridružite nam se na poslovnom događanju pod nazivom “Get Your Data AI Ready: Executive Guide to Mastering Data Governance", koje će se održati 25. travnja od 9:00h do 12:00h, u prostoru Bird Incubatora, Franje Petračića 4, Zagreb. Event će biti moguće pratiti i online.
Uspješno rješavanje izazova s kojima se suočavaju naši klijenti naš je najveći izvor ponosa.
Pridružite nam se na poslovnom okupljanju pod nazivom „ESG: Turning Concepts into Actual Report“, koje će se održati 20.3.2024. od 9h do 12h u prostoru BIRD Incubatora, Franje Petračića 4.
Pridružite nam se na Business Breakfast događanju pod nazivom “Planning beyond Spreadsheets", koje će se održati 7.12.2023., od 9:15h do 12:00h, u Restoranu 27 na Senjaku (Istarska 27) u Beogradu.
Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Poslovna inteligencija ponovo otvara svoja vrata studentima završnih godina, ove godine u hibridnom formatu!
Završavate ili ste završili neki od fakulteta iz područja računarstva, matematike ili poslovne informatike? Odlično!
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ

I acknowledge that the personal data I submit through this contact form will be used by Poslovna inteligencija d.o.o. to contact me and provide information related to my inquiry/application. I consent to Poslovna inteligencija using my submitted personal data to send newsletters containing information about news, products, and services of Poslovna inteligencija. I also acknowledge that I can unsubscribe from receiving newsletters at any time by clicking the 'Unsubscribe' link in each newsletter. Comprehensive information related to my rights and the use of my personal data can be found in Poslovna inteligencija's Privacy Policy.:
Yes No *

Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required