Mobile World Congress Barcelona

Od 27. veljače do 2. ožujka u Barceloni se održao Mobile World Congress, najveći svjetsko okupljanje mobilne industrije,  na kojem je PI ove godine predstavio Predsjednik Uprave, Dražen Oreščanin.

Mobilnu industriju karakterizira visoka razina rasta i mogućnosti, te kako industrija postaje sve dinamičnija, mogućnosti u njoj postaju sve veće a s njima i izazovi. Program Mobile World Congress konferencije pokrio je bitne teme  suvremene kao i buduće mobilne industrije, naglašavajući posebno područja u kojima ima još prilika za rast.

 


Na konferenciji je sudjelovalo više od 108 000 sudionika, prezentirali su se profesionalci iz 208 zemalja a konferenciju je popratilo oko 3500 pripadnika međunarodnog tiska i medija.

Više od 2300 tvrtki sudjelovalo je s temama od povezanih automobila, virtualne stvarnosti i genijalnih ideja za aplikacije, do 3D printera i zaštite privatnosti. Posjetitelji su također sudjelovali na „GSMA Innovation City“ gdje su doživjeli sveobuhvatne demonstracije najsuvremenijih mobilnih proizvoda i usluga u današnjem svijetu.


U sklopu konferencije organizirani su brojni eventi, poput „4YFN (4 Years From Now)„ zatim „YOMO ( Youth Mobile Festival)“, „ Women4Tech“, „ Global Mobile Awards“ i „Ministerial Programme“.

 

Više o konferenciji pročitajte ovdje!

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije