Mreža Smart Day- Pametni sustavi u kontrolingu

Mreža Smart Day-a, održao se 05. travnja 2017. u dvorani Müller kina Europa u Zagrebu,  tema je ovog puta bila „Pametni sustavi u kontrolingu“, a započeo je uvodnim predavanjem Slađane Krpić, Direktorice odjela Business Analytics u Poslovnoj inteligenciji, kojim je sudionicima približila digitalnu transformaciju kontrolinga, od  excel tablica do integriranih podataka, alata za automatizaciju procesa planiranja i performance management sustava pa sve do napredne analitike koja podrazumijeva integraciju sve više nestrukturiranih podataka iz različitih izvora. Slađana je ukazala i na trendove u kontrolingu u 2017. i naglasila kako je kontroling nositelj promjena u tvrtkama.

Nakon predavanja, održan je i panel čiji su gosti bili Maja Vodopija, Head of Planning and Control u Mercury Processing Services International, Mladen Meter, Controlling and Finance Consultant iz Poslovne učinkovitosti, Anja Kurobasa, Direktorica razvoja korporativnih financijskih sustava iz Atlantic Grupe i Elvedina Kežman, Head of Corporate Controlling iz JGL-a, sve redom tvrtke s kojima Poslovna inteligencija surađuje već dugi niz godina.

Moderator panela bila je članica uprave Poslovne inteligencije Lidija Karaga, koja je sa sudionicima panela povela zanimljivu raspravu o trendovima u kontrolingu, kompetencijama kontrolera, važnosti vizualizacije podataka te prepoznavanje važnosti kontrolinga od strane managementa tvrtki, objasnili su procese implementacije rješenja u svojim tvrtkama i funkcioniranje odjela koji se bave kontrolingom te podijelili svoja iskustva.

Tema pametnih sustava u kontrolingu privukla je oko stotinjak sudionika iz svijeta kontrolinga i iz područja IT-a, koji su nakon eventa uz neformalno druženje mogli s našim panelistima razmijeniti svoja iskustva i prodiskutirati zanimljive teme o kojima se raspravljalo na panelu.

Prezentaciju s Mreža Smart Day-a možete preuzeti ovdje:

Posljednje Novosti

Join us for an insightful panel discussion on 11th of June at 5:30 PM at BIRD Incubator and  explore the future of work with us!
Pridružite nam se na poslovnom događanju pod nazivom “Get Your Data AI Ready: Executive Guide to Mastering Data Governance", koje će se održati 25. travnja od 9:00h do 12:00h, u prostoru Bird Incubatora, Franje Petračića 4, Zagreb. Event će biti moguće pratiti i online.
Uspješno rješavanje izazova s kojima se suočavaju naši klijenti naš je najveći izvor ponosa.
Pridružite nam se na poslovnom okupljanju pod nazivom „ESG: Turning Concepts into Actual Report“, koje će se održati 20.3.2024. od 9h do 12h u prostoru BIRD Incubatora, Franje Petračića 4.
Pridružite nam se na Business Breakfast događanju pod nazivom “Planning beyond Spreadsheets", koje će se održati 7.12.2023., od 9:15h do 12:00h, u Restoranu 27 na Senjaku (Istarska 27) u Beogradu.
Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Poslovna inteligencija ponovo otvara svoja vrata studentima završnih godina, ove godine u hibridnom formatu!
Završavate ili ste završili neki od fakulteta iz područja računarstva, matematike ili poslovne informatike? Odlično!
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ

I acknowledge that the personal data I submit through this contact form will be used by Poslovna inteligencija d.o.o. to contact me and provide information related to my inquiry/application. I consent to Poslovna inteligencija using my submitted personal data to send newsletters containing information about news, products, and services of Poslovna inteligencija. I also acknowledge that I can unsubscribe from receiving newsletters at any time by clicking the 'Unsubscribe' link in each newsletter. Comprehensive information related to my rights and the use of my personal data can be found in Poslovna inteligencija's Privacy Policy.:
Yes No *

Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required