Naši konzultanti i ove godine sudjelovali na WinDaysima!

Naši konzultanti i ove godine bili su u ulozi predavača na WinDay18 konferenciji koja je predstavila najnovije tehnološke trendove i novosti iz svijeta tehnologije.

I ove godine, Poslovna inteligencija sudjelovala je na WinDaysima koji su se održali od utorka, 24. travnja, do petka, 27. travnja, u Valamar Isabella Island Resortu na otoku Sveti Nikola u Poreču. Jedina Konferencija koja ima svoj otok ugostila je četvero naših stručnjaka koji su svoja znanja i iskustva podijelili s kolegama iz struke, ali i svim drugim tehnološkim entuzijastima.

Konferencija WinDay18 bila je podijeljena u dva dijela, WinDays18 Business i WinDays18 Technology. WinDays Business održali su se prva dva dana konferencije, 24. i 25. travnja, dok su WinDays Technology predavanja bila na redu 26. i 27. travnja.

Naši konzultanti Maja Franješ i Josip Horaček održali su predavanje pod nazivom “Power BI – from scratch to Dashboard” . Maja i Josip  do sada su sudjelovali na zavidnom broju konferencija, a na WinDays18 publici su približili Power BI alat koji omogućuje brz i jednostavan pristup podacima kroz zadivljujuće vizualizacije te omogućuje pristup s brojnih uređaja. Cilj predavanja bio je omogućiti sudionici da već nakon predavanja budu u stanju sami izraditi oku ugodan i funkcionalan dashboard.

Maja Franješ i Josip Horaček – “Power BI – from scratch to Dashboard”

Istog dana,  treći predavač Poslovne inteligencije, Tomislav Hlupić započeo je svoje predavanje Kada samo skladište podataka više nije dovoljno…“ u sklopu kojeg je objasnio načine proširenja relacijskih skladišta podataka u različite svrhe, korištenje Polybasea za spajanje strukturiranih i nestrukturiranih podataka putem jedinstvenih SQL upita.

Tomislav Hlupić- „Kada samo skladište podataka više nije dovoljno…“

Tomislav je održao još jedno predavanje s kolegom Zvonimirom Stubičarom, pod nazivom „Data Factory v2 – We’ve got new candies!“. Naši Tomislav i Zvonimir predavanjem su predstavili Azure Data Factory v2 i njegove najnovije mogućnosti poput naprednije podrške za ETL procese, više programskih jezika, mogućnost korištenja postojećih SSIS paketa – Lift and Shift i mnoge druge.

Tomislav Hlupić i Zvonimir Stubičar -Data Factory v2 – We’ve got new candies!

 

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije