Nova generacija BIRDića!

Peta generacija BIRD Akademije započela je 5. ožujka, a trajala je do 30. travnja. Prva tri tjedna zajedničke edukacije održavale su se u učionici Poslovne inteligencije, a zatim se 15 polaznika razdvojilo u tri smjera - Microsoft, Data Management i Innovations & Development stream.

 

Prvih mjesec dana polaznici su zajedno radili u SQL ( Basic i Advanced) programskom jeziku te su iz istog polagali testove. Nakon položenog testa, BIRDići su podijeljeni po smjerovima te su dobili zadatke. Microsoft stream je nakon svakog mini ciklusa predavanja, nakon obrađenih alata, polagao testove dok su Data Management i Innovations & Development razvijali svoje projekte/aplikacije.

Kako bi polaznici Akademije dobili cjelokupnu sliku Poslovne inteligencije i njenih odjela predavači BIRD Akademije bili su iz svih odjela, a nakon podjele po streamovima predavači su bili iz konkretnih odjela.
Uspješnim završetkom Akademije naši novi BIRDići dobili su certifikat za položenu BIRD Akademiju te se priključuju našem PI timu.

Čestitamo svim BIRDićima te im želimo puno uspjeha u daljnjem razvoju karijera!

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije