Nova košarkaška sezona – KK Cedevita

I ove godine kao ponosni sponzor nastavljamo navijati za Košarkaški klub Cedevita!

Košarkaški klub Cedevita započeo je s natjecanjem u novoj sezoni gdje će nastupati u Eurokupu 7Days, regionalnoj ABA ligi, domaćoj HT Premijer ligi i Kupu Krešimira Ćosića. Pridružite nam se u navijanju u našim domaćim dvoranama uz parket Doma sportova i KC Dražena Petrovića, s novom redizajniranom KK Cedevitom uz najviše ambicije ikada.

Momčad KK Cedevite predvođena je španjolskim stručnjakom Sitom Alonsom, dok momčad u domaćim natjecanjima vodi trofejni Slaven Rimac. Navijači će ove sezone imati priliku uživati u nastupima lanjskog NBA Amerikanca Josha Magettea, nastupima višestrukih pobjednika Eurokupa Pabla Aguilara i Jamesa Bella, brazilskih reprezentativaca Vitora Benitea i Augusta Lime, kapetana Andrije Stipanovića, američkog skakača Elgina Cooka, te hrvatskih reprezentativaca Filipa Krušlina, Ivana Ramljaka, Karla Žganeca i mnogh drugih.

Postanite i vi član ekipe #samojako, pridružite nam se u navijanju i uživajte u košarkaškim utakmicama koje garantiraju peterostruki uzastopni prvaci Hrvatske.

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije