Nova verzija PI DWH Banking Modela 3.0

Dostupna je nova 3.0 verzija PI DWH Banking modela. Model se nadograđuje s novim subjektnim područjima, koja su uglavnom vezana za upravljanje odnosima s klijentima (Customer Relationship Management).

Nova subjektna područja su Povratne informacije o korisnicima (Customer Feedback SA), Marketinška komunikacija (marketinški događaji i rezultati kampanja), Contact Center SA (analiza korisničkih poziva na pogreške, žalbe, zahtjeve za uslugama), Program lojalnosti ( za praćenje bodova lojalnosti, računa i potrošnje), GDPR (praćenje statusa privola i informacija o korištenje pristanka), Mobile Payments, PSD2 subjektno područje– dodani su entiteti za novu EU direktivu o plaćanju. Novi dodatak također je i Customer Experience Data Mart s entitetima koji omogućuju analizu klijenata.

Poboljšana su postojeća subjektna područja koja su se koristila u regulatornim izvješćima (poput Basel III, MSFI9 i Credit Portfolio Data Mart SA) i Forbearance subjektno područje.

PI Data Warehouse Model za bankarstvo trenutno se sastoji od više od 30 subjektnih područja i sadrži više od 450 entiteta (tablica).

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije