Nova verzija PI DWH Banking Modela 3.0

Dostupna je nova 3.0 verzija PI DWH Banking modela. Model se nadograđuje s novim subjektnim područjima, koja su uglavnom vezana za upravljanje odnosima s klijentima (Customer Relationship Management).

Nova subjektna područja su Povratne informacije o korisnicima (Customer Feedback SA), Marketinška komunikacija (marketinški događaji i rezultati kampanja), Contact Center SA (analiza korisničkih poziva na pogreške, žalbe, zahtjeve za uslugama), Program lojalnosti ( za praćenje bodova lojalnosti, računa i potrošnje), GDPR (praćenje statusa privola i informacija o korištenje pristanka), Mobile Payments, PSD2 subjektno područje– dodani su entiteti za novu EU direktivu o plaćanju. Novi dodatak također je i Customer Experience Data Mart s entitetima koji omogućuju analizu klijenata.

Poboljšana su postojeća subjektna područja koja su se koristila u regulatornim izvješćima (poput Basel III, MSFI9 i Credit Portfolio Data Mart SA) i Forbearance subjektno područje.

PI Data Warehouse Model za bankarstvo trenutno se sastoji od više od 30 subjektnih područja i sadrži više od 450 entiteta (tablica).

Posljednje Novosti

Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ
By submitting this form, you agree that we may use the data provided to contact you with the information related to your request/submission and products and services of Poslovna inteligencija. You can unsubscribe from Poslovna inteligencija marketing emails at any time by clicking the unsubscribe link in the email. For more information, please see our Privacy Policy. *
Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required