Nova verzija PI DWH Telco Modela 3.1

Kako kontinuiramo radimo na razvijanju i usavršavanju naših DWH modela,  predstavljamo vam novu 3.1 verziju PI DWH modela za telekomunikacijski sektor koja je dostupna od prošlog mjeseca.  Od novosti možemo izdvojiti promjene u Quality of Service subjektnom području koje je upotpunjeno Network Incident Reason, Network Incident Severity, Cell Request i Cell Request Type entitetima. Subjektno područje Subscriber Location nadopunjeno je novim entitetom Cell Attachment, dok je Customer subjektno područje prošireno Household Relationship Type, Household Relationship i Household tablicama. Sales subjektno područje dopunjeno je novim tablicama Sales Event Type i Point of Sale Service.

Naš model skladišta podataka za telekomunikacijske tvrtke je standardni model skladišta podataka primjenjiv za fiksne i mobilne telekomunikacijske operatere. Uz tradicionalne zahtjeve poslovne inteligencije, pokriva i zahtjeve analitike velikih podataka. Temelji se na najboljim poslovnim praksama, koje su razvijene i primijenjene tijekom implementacije sustava skladišta podataka kod velikih telekom operatera u Adriatic regiji. Također, model je otvoren za preinake i izmjene sukladno potrebama pojedinog telekom klijenta.

Trenutna verzija modela sastoji se od preko 450 entiteta (tablica) grupiranih u 35 subjektnih područja podijeljenih u 5 funkcionalnih grupa.

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije