Nova web stranica- BIRD Consulting

Početak studenoga obilježili smo novom web stranicom BIRD Consultinga  (Business Intelligence Research and Development), koja prati dosadašnji vizualni identitet web stranice za PI DWH modele i službene stranice Poslovne inteligencije. BIRD Consulting GmbH Austria je tvrtka u vlasništvu Poslovne inteligencije,  s istoimenom podružnicom i u Londonu.

Nova stranica je centralno mjesto za sve one koji se žele informirati  o uslugama, rješenjima i tehnologijama koje BIRD Consulting pruža svojim korisnicima.  Na stranici je omogućeno i preuzimanje najnovijih materijala, te aktualne informacije o našim partnerima i uredima BIRD Consultinga.

 

Posljednje Novosti

Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ

I acknowledge that the personal data I submit through this contact form will be used by Poslovna inteligencija d.o.o. to contact me and provide information related to my inquiry/application. I consent to Poslovna inteligencija using my submitted personal data to send newsletters containing information about news, products, and services of Poslovna inteligencija. I also acknowledge that I can unsubscribe from receiving newsletters at any time by clicking the 'Unsubscribe' link in each newsletter. Comprehensive information related to my rights and the use of my personal data can be found in Poslovna inteligencija's Privacy Policy.:
Yes No *

Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required