Nova web stranica- BIRD Consulting

Početak studenoga obilježili smo novom web stranicom BIRD Consultinga  (Business Intelligence Research and Development), koja prati dosadašnji vizualni identitet web stranice za PI DWH modele i službene stranice Poslovne inteligencije. BIRD Consulting GmbH Austria je tvrtka u vlasništvu Poslovne inteligencije,  s istoimenom podružnicom i u Londonu.

Nova stranica je centralno mjesto za sve one koji se žele informirati  o uslugama, rješenjima i tehnologijama koje BIRD Consulting pruža svojim korisnicima.  Na stranici je omogućeno i preuzimanje najnovijih materijala, te aktualne informacije o našim partnerima i uredima BIRD Consultinga.

 

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije