Odlični rezultati na B2B Run Zagreb!

Na ovogodišnjem B2B Run-u naš trkački tim od 49 trkača, pokazao je da su se marljive pripreme tijekom cijele godine isplatile.

Tim Poslovne inteligencije zauzeo je odlično 2. mjesto u kategoriji srednjih tvrtki s ukupnim vremenom od 0:57:04, i tempom od 3:49 min/km, čime smo ostvarili prvi rezultat u kategoriji IT tvrtki!

Naš rezultat ne zaostaje niti u ukupnom poretku svih tvrtki (malih, srednjih i velikih) gdje zauzimamo odlično 8. mjesto, dok je u pojedinačnim rezultatima naš Robert Režek ostvario fenomenalno 15. mjesto od ukupno 6250 trkača, s vremenom od 0:17:47, čime smo ostvarili prvi rezultat u kategoriji IT tvrtki!

Andrea Pleše – Kapetanica tima, Robert Režek – najbolji PI rezultat i Dražen Oreščanin – CEO

Ovo je bila četvrta godina za redom da smo se okušali u ekipnom trčanju na B2B Run i svake godine naš trkački tim sve je veći a rezultati su sve bolji. Čestitke svim trkačima i sljedeće godine očekujte nas u još većem broju i spremniji nego ikada za prvo mjesto!

Sve rezultate pogledajte ovdje!

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije