Odlični rezultati na B2B Run Zagreb!

Na ovogodišnjem B2B Run-u naš trkački tim od 49 trkača, pokazao je da su se marljive pripreme tijekom cijele godine isplatile.

Tim Poslovne inteligencije zauzeo je odlično 2. mjesto u kategoriji srednjih tvrtki s ukupnim vremenom od 0:57:04, i tempom od 3:49 min/km, čime smo ostvarili prvi rezultat u kategoriji IT tvrtki!

Naš rezultat ne zaostaje niti u ukupnom poretku svih tvrtki (malih, srednjih i velikih) gdje zauzimamo odlično 8. mjesto, dok je u pojedinačnim rezultatima naš Robert Režek ostvario fenomenalno 15. mjesto od ukupno 6250 trkača, s vremenom od 0:17:47, čime smo ostvarili prvi rezultat u kategoriji IT tvrtki!

Andrea Pleše – Kapetanica tima, Robert Režek – najbolji PI rezultat i Dražen Oreščanin – CEO

Ovo je bila četvrta godina za redom da smo se okušali u ekipnom trčanju na B2B Run i svake godine naš trkački tim sve je veći a rezultati su sve bolji. Čestitke svim trkačima i sljedeće godine očekujte nas u još većem broju i spremniji nego ikada za prvo mjesto!

Sve rezultate pogledajte ovdje!

Posljednje Novosti

Join us for an insightful panel discussion on 11th of June at 5:30 PM at BIRD Incubator and  explore the future of work with us!
Pridružite nam se na poslovnom događanju pod nazivom “Get Your Data AI Ready: Executive Guide to Mastering Data Governance", koje će se održati 25. travnja od 9:00h do 12:00h, u prostoru Bird Incubatora, Franje Petračića 4, Zagreb. Event će biti moguće pratiti i online.
Uspješno rješavanje izazova s kojima se suočavaju naši klijenti naš je najveći izvor ponosa.
Pridružite nam se na poslovnom okupljanju pod nazivom „ESG: Turning Concepts into Actual Report“, koje će se održati 20.3.2024. od 9h do 12h u prostoru BIRD Incubatora, Franje Petračića 4.
Pridružite nam se na Business Breakfast događanju pod nazivom “Planning beyond Spreadsheets", koje će se održati 7.12.2023., od 9:15h do 12:00h, u Restoranu 27 na Senjaku (Istarska 27) u Beogradu.
Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Poslovna inteligencija ponovo otvara svoja vrata studentima završnih godina, ove godine u hibridnom formatu!
Završavate ili ste završili neki od fakulteta iz područja računarstva, matematike ili poslovne informatike? Odlično!
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ

I acknowledge that the personal data I submit through this contact form will be used by Poslovna inteligencija d.o.o. to contact me and provide information related to my inquiry/application. I consent to Poslovna inteligencija using my submitted personal data to send newsletters containing information about news, products, and services of Poslovna inteligencija. I also acknowledge that I can unsubscribe from receiving newsletters at any time by clicking the 'Unsubscribe' link in each newsletter. Comprehensive information related to my rights and the use of my personal data can be found in Poslovna inteligencija's Privacy Policy.:
Yes No *

Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required