Odlični rezultati na B2B Run Zagreb!

Na ovogodišnjem B2B Run-u naš trkački tim od 49 trkača, pokazao je da su se marljive pripreme tijekom cijele godine isplatile.

Tim Poslovne inteligencije zauzeo je odlično 2. mjesto u kategoriji srednjih tvrtki s ukupnim vremenom od 0:57:04, i tempom od 3:49 min/km, čime smo ostvarili prvi rezultat u kategoriji IT tvrtki!

Naš rezultat ne zaostaje niti u ukupnom poretku svih tvrtki (malih, srednjih i velikih) gdje zauzimamo odlično 8. mjesto, dok je u pojedinačnim rezultatima naš Robert Režek ostvario fenomenalno 15. mjesto od ukupno 6250 trkača, s vremenom od 0:17:47, čime smo ostvarili prvi rezultat u kategoriji IT tvrtki!

Andrea Pleše – Kapetanica tima, Robert Režek – najbolji PI rezultat i Dražen Oreščanin – CEO

Ovo je bila četvrta godina za redom da smo se okušali u ekipnom trčanju na B2B Run i svake godine naš trkački tim sve je veći a rezultati su sve bolji. Čestitke svim trkačima i sljedeće godine očekujte nas u još većem broju i spremniji nego ikada za prvo mjesto!

Sve rezultate pogledajte ovdje!

Posljednje Novosti

Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ
By submitting this form, you agree that we may use the data provided to contact you with the information related to your request/submission and products and services of Poslovna inteligencija. You can unsubscribe from Poslovna inteligencija marketing emails at any time by clicking the unsubscribe link in the email. For more information, please see our Privacy Policy. *
Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required