Otvaramo BIRD Academy edukacijski centar!

Otvaramo vrata inovativnog edukacijskog centra pod nazivom BIRD Academy (Business Intelligence Research and Development) u našim prostorima u poslovnom kompleksu Fabrika. Moderan edukacijski centar svojim će polaznicima omogućiti pohađanje inovativnih online i offline edukacija čiji se program temelji na višegodišnjem iskustvu naših konzultanata u implementaciji vodećih tehnologija u različitim granama industrije.

BIRD Academy edukacije namijenjene su zaposlenicima na svim razinama tvrtke koje žele iskoristiti puni potencijal podataka koristeći tehnike prikupljanja, analize i prezentacije podataka kroz suvremene tehnologije. BIRD Academy edukacije nisu namijenjene samo tehničkim korisnicima, nego i poslovnim korisnicima koji na svakodnevnoj razini donose zaključke temeljene na podacima.

Program edukacija osmišljen je kao kombinacija praktičnog djela i teorije, s ciljem da se polaznike upozna s najboljim praksama, te im omogućava da brzo i efikasno nadograđuju znanja koja već posjeduju, dok početnicima osigurava dobru bazu i omogućuje praktični rad s vodećim tehnologijama.

Hrvoje Gabelica, Voditelj edukacijskog centra napominje kako je vrlo bitno da zaposlenici razvijaju vještine i znanja u području analize podataka koja su neophodna kako bi tvrtke razvile svoj puni potencijal.

U ponudi su edukacije s područja analize i vizualizacije podataka, upravljanja i pripreme podataka, Big Data, Data Science, metodologija poslovnog izvještavanja i razne poslovne edukacije, a moguće su i edukacije skrojene prema željama i potrebama korisnika.

Pregledajte katalog edukacija već danas i prijavite se putem jednostavne forme za prijavu!

 

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije