Otvaramo BIRD Academy edukacijski centar!

Otvaramo vrata inovativnog edukacijskog centra pod nazivom BIRD Academy (Business Intelligence Research and Development) u našim prostorima u poslovnom kompleksu Fabrika. Moderan edukacijski centar svojim će polaznicima omogućiti pohađanje inovativnih online i offline edukacija čiji se program temelji na višegodišnjem iskustvu naših konzultanata u implementaciji vodećih tehnologija u različitim granama industrije.

BIRD Academy edukacije namijenjene su zaposlenicima na svim razinama tvrtke koje žele iskoristiti puni potencijal podataka koristeći tehnike prikupljanja, analize i prezentacije podataka kroz suvremene tehnologije. BIRD Academy edukacije nisu namijenjene samo tehničkim korisnicima, nego i poslovnim korisnicima koji na svakodnevnoj razini donose zaključke temeljene na podacima.

Program edukacija osmišljen je kao kombinacija praktičnog djela i teorije, s ciljem da se polaznike upozna s najboljim praksama, te im omogućava da brzo i efikasno nadograđuju znanja koja već posjeduju, dok početnicima osigurava dobru bazu i omogućuje praktični rad s vodećim tehnologijama.

Hrvoje Gabelica, Voditelj edukacijskog centra napominje kako je vrlo bitno da zaposlenici razvijaju vještine i znanja u području analize podataka koja su neophodna kako bi tvrtke razvile svoj puni potencijal.

U ponudi su edukacije s područja analize i vizualizacije podataka, upravljanja i pripreme podataka, Big Data, Data Science, metodologija poslovnog izvještavanja i razne poslovne edukacije, a moguće su i edukacije skrojene prema željama i potrebama korisnika.

Pregledajte katalog edukacija već danas i prijavite se putem jednostavne forme za prijavu!

 

Posljednje Novosti

Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ
By submitting this form, you agree that we may use the data provided to contact you with the information related to your request/submission and products and services of Poslovna inteligencija. You can unsubscribe from Poslovna inteligencija marketing emails at any time by clicking the unsubscribe link in the email. For more information, please see our Privacy Policy. *
Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required