Panel: izvještavanje u ESEF formatu i uvođenje XBRL oznaka

Poslovna inteligencija u partnerstvu s revizorskom kućom Mazars organizira panel raspravu o izvještavanju u ESEF formatu i uvođenju XBRL oznaka. Panel rasprava će se održati 23. rujna 2021., od 10 do 12 sati u prostoru BIRD Incubatora.

Poslovna inteligencija u partnerstvu s revizorskom kućom Mazars organizira panel raspravu o izvještavanju u ESEF formatu i uvođenju XBRL oznaka. Panel rasprava će se održati 23. rujna 2021., od 10 do 12 sati u prostoru BIRD Incubatora, a moći ćete je pratiti putem aplikacije Teams, uz prethodnu prijavu.

Od 1. siječnja 2022. godine, sva društva koja kotiraju na burzi bit će obavezna izrađivati godišnje izvještaje u jedinstvenom elektroničkom formatu za izvještavanje (ESEF) koji je propisan regulatornim tehničkim standardima koje izrađuje Europsko nadzorno tijelo za vrijednosne papire i tržišta kapitala (ESMA), a usvaja Europska unija.

S obzirom na to da je riječ o novoj regulativi, Poslovna inteligencija i Mazars žele obveznike upoznati sa svrhom ESEF-a i primjeni XBRL jezika te kroz panel raspravu potaknuti razmjenu mišljenja o značaju novog formata za izvješćivanje, regulatornom okviru, koristima i izazovima, rješenjima u praksi i očekivanom razvoju zakonodavstva u budućnosti.

Na panel raspravi sudjelovat će predstavnik HANFA-e, kao predstavnik glavnog regulatornog tijela, predstavnik Zagrebačke burze, predstavnik tvrtke Mazars koja je u ulozi savjetnika, predstavnik Poslovne inteligencije koja je u ulozi proizvođača rješenja te predstavnik tvrtke Professio Energia d.d. u ulozi obveznika.

➡️ Više informacija bit će dostupno uskoro, a na panel raspravu možete se prijaviti putem ovog linka.

Događanje će biti održano u skladu sa svim propisanim epidemiološkim mjerama te je broj prisutnih u prostorijama Bird Incubatora ograničen, a svi ostali pozvani su da se priključe i sudjeluju online putem.

Kontaktirajte nas
Marketing:
Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije
Privola:
Želim postaviti općeniti upit i pristajem da me Poslovna inteligencija povratno kontaktira
Sva polja označena zvjezdicom (*) su obavezna

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije