Poslovna inteligencija na ICT Gold Award 2016.

 

 

a127. listopada u zagrebačkom hotelu Esplanade održana je svečana dodjela nagrada ICT Gold
 Awards 2016. na kojoj je Poslovna inteligencija osvojila nagradu za najbolje i najinovativnije ICT rješenje implementirano kod našeg dugogodišnjeg klijenta i najveću hrvatsku distributersku kompaniju – ORBICO grupu. Ponosni smo što je prepoznata naša kvalitetna i dugogodišnja uspješna suradnja.
U sklopu konferencije, članica Uprave Poslovne inteligencije, Lidija Karaga i Romina Orešković, potpredsjednica za financije u Orbico Grupi održale su prezentaciju Analitika na dlanu – upravljanje performansama podržano tehnologijom“, u kojoj su predstavile rješenje i objasnile tijek zajedničke suradnje, te praktične prednosti implementiranog rješenja za koje su preuzele nagradu.

drazenNakon svečane dodjele nagrada, predsjednik Uprave Poslovne inteligencije, Dražen Oreščanin sudjelovao je na drugom po redu okruglom stolu pod nazivom ICT Gold Forum, na kojem se diskutiralo o izazovima koji dolaze s razvojem novih procesa i proizvoda u tvrtkama te potrebama za stalnim inovativnim ICT rješenjima.

Proglašeno je i 50 najutjecajnijih žena hrvatskog ICT-a, s idejom osvještavanja javnosti o uspješnim ženama koje se odlično snalaze u svijetu tehnologija i postižu vrhunske rezultate. Među 50 najutjecajnijih žena hrvatskog ICT-a  proglašene su i članice Uprave Poslovne inteligencije, Anita Cvetić Oreščanin i Lidija Karaga.

Ukratko ICT Gold Awards konferencija i ove godine okupila je veliki broj CIO, CTO, CEO i CDO menadžera, koji su imali prilike sudjelovati atraktivnim sadržajima i raspravama na teme izazova s kojima su suočeni na različitim područjima.

Više o našem implementiranom rješenju možete pročitati ovdje.

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije