Poslovna inteligencija na ICT Gold Award 2016.

 

 

a127. listopada u zagrebačkom hotelu Esplanade održana je svečana dodjela nagrada ICT Gold
 Awards 2016. na kojoj je Poslovna inteligencija osvojila nagradu za najbolje i najinovativnije ICT rješenje implementirano kod našeg dugogodišnjeg klijenta i najveću hrvatsku distributersku kompaniju – ORBICO grupu. Ponosni smo što je prepoznata naša kvalitetna i dugogodišnja uspješna suradnja.
U sklopu konferencije, članica Uprave Poslovne inteligencije, Lidija Karaga i Romina Orešković, potpredsjednica za financije u Orbico Grupi održale su prezentaciju Analitika na dlanu – upravljanje performansama podržano tehnologijom“, u kojoj su predstavile rješenje i objasnile tijek zajedničke suradnje, te praktične prednosti implementiranog rješenja za koje su preuzele nagradu.

drazenNakon svečane dodjele nagrada, predsjednik Uprave Poslovne inteligencije, Dražen Oreščanin sudjelovao je na drugom po redu okruglom stolu pod nazivom ICT Gold Forum, na kojem se diskutiralo o izazovima koji dolaze s razvojem novih procesa i proizvoda u tvrtkama te potrebama za stalnim inovativnim ICT rješenjima.

Proglašeno je i 50 najutjecajnijih žena hrvatskog ICT-a, s idejom osvještavanja javnosti o uspješnim ženama koje se odlično snalaze u svijetu tehnologija i postižu vrhunske rezultate. Među 50 najutjecajnijih žena hrvatskog ICT-a  proglašene su i članice Uprave Poslovne inteligencije, Anita Cvetić Oreščanin i Lidija Karaga.

Ukratko ICT Gold Awards konferencija i ove godine okupila je veliki broj CIO, CTO, CEO i CDO menadžera, koji su imali prilike sudjelovati atraktivnim sadržajima i raspravama na teme izazova s kojima su suočeni na različitim područjima.

Više o našem implementiranom rješenju možete pročitati ovdje.

Posljednje Novosti

Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ
By submitting this form, you agree that we may use the data provided to contact you with the information related to your request/submission and products and services of Poslovna inteligencija. You can unsubscribe from Poslovna inteligencija marketing emails at any time by clicking the unsubscribe link in the email. For more information, please see our Privacy Policy. *
Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required