Job Fair na FER-u

Drugu godinu za redom sudjelujemo na Job Fair u organizaciji Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, Centra karijera FER-a i studentske udruge KSET.

Sajam poslova održat će se 17. i 18. svibnja a okupit će najuspješnije studente i tvrtke iz područja elektrotehnike, informacijske tehnologije i računarstva. Poslodavci u visokotehnološkoj industriji na Job Fairu stupaju u izravni kontakt sa studentima s ciljem predstavljanja tvrtke i mogućeg zaposlenja. Ove godine očekuju se 93 tvrtke iz 14 različitih industrija i preko 2000 posjetitelja, a studenti će imati priliku poslušati 38 stručnih predavanja.

Studentima FER-a predstavit ćemo mogućnost sudjelovanja na BIRD Academy, koju organiziramo već drugi puta ove godine, gdje će stažisti  tijekom dva mjeseca proći poslovnu i specijalističku edukaciju iz područja analitike i podatkovne integracije i to uz nadzor naših predavača i mentora, vrhunskih stručnjaka u svojim područjima s dugogodišnjim iskustvom na projektima diljem svijeta.

Prijave za BIRD Academy traju do 15.05.

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije