Job Fair na FER-u

Drugu godinu za redom sudjelujemo na Job Fair u organizaciji Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, Centra karijera FER-a i studentske udruge KSET.

Sajam poslova održat će se 17. i 18. svibnja a okupit će najuspješnije studente i tvrtke iz područja elektrotehnike, informacijske tehnologije i računarstva. Poslodavci u visokotehnološkoj industriji na Job Fairu stupaju u izravni kontakt sa studentima s ciljem predstavljanja tvrtke i mogućeg zaposlenja. Ove godine očekuju se 93 tvrtke iz 14 različitih industrija i preko 2000 posjetitelja, a studenti će imati priliku poslušati 38 stručnih predavanja.

Studentima FER-a predstavit ćemo mogućnost sudjelovanja na BIRD Academy, koju organiziramo već drugi puta ove godine, gdje će stažisti  tijekom dva mjeseca proći poslovnu i specijalističku edukaciju iz područja analitike i podatkovne integracije i to uz nadzor naših predavača i mentora, vrhunskih stručnjaka u svojim područjima s dugogodišnjim iskustvom na projektima diljem svijeta.

Prijave za BIRD Academy traju do 15.05.

Posljednje Novosti

Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ
By submitting this form, you agree that we may use the data provided to contact you with the information related to your request/submission and products and services of Poslovna inteligencija. You can unsubscribe from Poslovna inteligencija marketing emails at any time by clicking the unsubscribe link in the email. For more information, please see our Privacy Policy. *
Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required