PI na MAMFORCE radionici

15. studenoga u Zagrebu održana radionica pod nazivom" Usklađenje privatnog i poslovnog života - zašto je to važno za žene?", na kojoj je prezentirala naša Anita Cvetić Oreščanin.

Prije točno godinu dana postali smo prva tvrtka kojoj je dodijeljen osnovni MAMFORCE standard iz sektora malih i srednjih tvrtki. Certifikat je dodijeljen prema EU financiranom projektu “Prema stvarnoj ravnopravnosti muškaraca i žena: usklađivanje privatnog i poslovnog života.” Simbolično je 15. studenoga u Zagrebu održana radionica pod nazivom” Usklađenje privatnog i poslovnog života – zašto je to važno za žene?”, na kojoj je prezentirala naša Anita Cvetić Oreščanin, a na radionici su bili popraćeni primjeri dobrih praksi usklađenja privatnog i poslovnog života koje se provode u MAMFORCE organizacijama. Cilj radionice je bio educirati predstavnike organizacija o uobičajenim barijerama i mogućim mjerama poboljšanja kako bi im se pružila dodatna podrška u implementaciji mjera u vlastitim organizacijama. Dobrobiti dobivanja certifikata očekuju se kroz bolje usklađivanje poslovnih i privatnih obveza zaposlenika, njihovo veće zadovoljstvo poslom i motiviranosti za rad.

Poslovna inteligencija je prepoznata kao tvrtka koja nizom odgovornih politika i benefita zaposlenima olakšava usklađenje privatnih i poslovnih obveza i osigurava uvjete za nesmetan razvoj karijere bez obzira na roditeljstvo i rod. Zahvaljujući poslovnoj politici u kojoj je najvažniji kriterij postignuće i zalaganje, jedina smo IT tvrtka u regiji u kojoj je zaposleno više od 50% žena na svim upravljačkim razinama. Kolektiv preko 100 zaposlenih u našoj tvrtki čine 52% žene i 48% muškarci, iako naše poslovanje spada unutar ICT industriju, u kojoj se ‘očekuje’ veći udio muške populacije. Naše kontinuirano ulaganje u edukacije zaposlenika osiguralo nam je reputaciju poželjnog poslodavca, posebno za generaciju milenijaca. Poslovna inteligencija prepoznala je vrijednost projekta i ciljeva koje promiče projekt. Ponosni smo što je MAMFORCE inovativna metoda prepoznata kod nas, te ćemo se i dalje truditi objediniti korporativnu odgovornost prema obitelji i rodnu jednakost.

 

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije