PI na MAMFORCE radionici

15. studenoga u Zagrebu održana radionica pod nazivom" Usklađenje privatnog i poslovnog života - zašto je to važno za žene?", na kojoj je prezentirala naša Anita Cvetić Oreščanin.

Prije točno godinu dana postali smo prva tvrtka kojoj je dodijeljen osnovni MAMFORCE standard iz sektora malih i srednjih tvrtki. Certifikat je dodijeljen prema EU financiranom projektu “Prema stvarnoj ravnopravnosti muškaraca i žena: usklađivanje privatnog i poslovnog života.” Simbolično je 15. studenoga u Zagrebu održana radionica pod nazivom” Usklađenje privatnog i poslovnog života – zašto je to važno za žene?”, na kojoj je prezentirala naša Anita Cvetić Oreščanin, a na radionici su bili popraćeni primjeri dobrih praksi usklađenja privatnog i poslovnog života koje se provode u MAMFORCE organizacijama. Cilj radionice je bio educirati predstavnike organizacija o uobičajenim barijerama i mogućim mjerama poboljšanja kako bi im se pružila dodatna podrška u implementaciji mjera u vlastitim organizacijama. Dobrobiti dobivanja certifikata očekuju se kroz bolje usklađivanje poslovnih i privatnih obveza zaposlenika, njihovo veće zadovoljstvo poslom i motiviranosti za rad.

Poslovna inteligencija je prepoznata kao tvrtka koja nizom odgovornih politika i benefita zaposlenima olakšava usklađenje privatnih i poslovnih obveza i osigurava uvjete za nesmetan razvoj karijere bez obzira na roditeljstvo i rod. Zahvaljujući poslovnoj politici u kojoj je najvažniji kriterij postignuće i zalaganje, jedina smo IT tvrtka u regiji u kojoj je zaposleno više od 50% žena na svim upravljačkim razinama. Kolektiv preko 100 zaposlenih u našoj tvrtki čine 52% žene i 48% muškarci, iako naše poslovanje spada unutar ICT industriju, u kojoj se ‘očekuje’ veći udio muške populacije. Naše kontinuirano ulaganje u edukacije zaposlenika osiguralo nam je reputaciju poželjnog poslodavca, posebno za generaciju milenijaca. Poslovna inteligencija prepoznala je vrijednost projekta i ciljeva koje promiče projekt. Ponosni smo što je MAMFORCE inovativna metoda prepoznata kod nas, te ćemo se i dalje truditi objediniti korporativnu odgovornost prema obitelji i rodnu jednakost.

 

Posljednje Novosti

Join us for an insightful panel discussion on 11th of June at 5:30 PM at BIRD Incubator and  explore the future of work with us!
Pridružite nam se na poslovnom događanju pod nazivom “Get Your Data AI Ready: Executive Guide to Mastering Data Governance", koje će se održati 25. travnja od 9:00h do 12:00h, u prostoru Bird Incubatora, Franje Petračića 4, Zagreb. Event će biti moguće pratiti i online.
Uspješno rješavanje izazova s kojima se suočavaju naši klijenti naš je najveći izvor ponosa.
Pridružite nam se na poslovnom okupljanju pod nazivom „ESG: Turning Concepts into Actual Report“, koje će se održati 20.3.2024. od 9h do 12h u prostoru BIRD Incubatora, Franje Petračića 4.
Pridružite nam se na Business Breakfast događanju pod nazivom “Planning beyond Spreadsheets", koje će se održati 7.12.2023., od 9:15h do 12:00h, u Restoranu 27 na Senjaku (Istarska 27) u Beogradu.
Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Poslovna inteligencija ponovo otvara svoja vrata studentima završnih godina, ove godine u hibridnom formatu!
Završavate ili ste završili neki od fakulteta iz područja računarstva, matematike ili poslovne informatike? Odlično!
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ

I acknowledge that the personal data I submit through this contact form will be used by Poslovna inteligencija d.o.o. to contact me and provide information related to my inquiry/application. I consent to Poslovna inteligencija using my submitted personal data to send newsletters containing information about news, products, and services of Poslovna inteligencija. I also acknowledge that I can unsubscribe from receiving newsletters at any time by clicking the 'Unsubscribe' link in each newsletter. Comprehensive information related to my rights and the use of my personal data can be found in Poslovna inteligencija's Privacy Policy.:
Yes No *

Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required