PI je Microsoft Gold Data analytics i Data Platform partner

Ponosni smo što se možemo pohvaliti da smo postali Microsoft Gold Data Analytics i Gold Data Platform partner.  Microsoft Data Analytics označava stručnost na području isporuke, implementacije i podrške Microsoft BI rješenja, dok Gold Data Platform predstavlja kompetencije na području baza podataka.

Status Zlatnog partnera predstavlja najvišu razinu stručnosti u poznavanju Microsoft tehnologije koji naglašava razinu vrlo prisnog radnog odnosa s Microsoftom. Drago nam je što možemo biti  dio partnerske mreže Microsofta koja predstavlja priznanje i nagradu za kvalitetu rada.

 

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije