PI na Microsoft WinDays17

Od 25. do 28. travnja 2017. u Valamar Isabella Island Resortu na otoku Sveti Nikola u Poreču, poznatijem kao WinDays otok, organizirani su 17. po redu Microsoft WinDaysi. Konferencija je i ove godine bila tematski podijeljena na dva dijela – WinDays17 Business koji su se održali 25. i 26. travnja, i Technology dani koji su održani od 26. do 28. travnja.

Naši konzultanti Maja Franješ i Tomislav Hlupić  zadnji dan WinDays-a održali su zanimljivo predavanje Kocke u oblacima na kojem su predstavili nove mogućnosti Analysis Services PaaS usluge te model “uradi sam” – kako podesiti virtualnu mašinu i uživati u multidimenzijskim modelima.

 

 

 

 

 

 

WinDays17 Business održani su u utorak i srijedu, 25. i 26. travnja 2017. s tematskim fokusom na iskorištavanju potencijala hrvatskog gospodarstva. Ključne teme Konferencije bili su kultura uspjeha, pametne vještine i pametne specijalizacije, a predstavljeni su i uspješni primjeri implementacije pametnih specijalizacija u hrvatskim tvrtkama.

 

 

Na WinDays17 Technology kao i dosadašnjih godina , prikazano je mnoštvo novosti vezanih uz Microsoft tehnologije, kao i rješenja bazirana na istima. Na Konferenciji su predstavljeni konkretni načini i tehnološka rješenja koja korisnicima omogućavaju optimizaciju poslovnih procesa, prilagodbu proizvoda i rješenja, aktivnije uključivanje korisnika i osnaživanje pojedinaca i zaposlenika kako bi postigli više. Primarni fokus Konferencije bio je na inovativnim rješenjima baziranim na oblaku, s posebnim naglaskom na digital rješenja i rješenja bazirana na otvorenom kodu, ali i stvarnim primjerima kroz studije slučaja, kao i temama o sigurnosti.

 

Preuzmite prezentaciju s predavanja:

 

Posljednje Novosti

Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ

I acknowledge that the personal data I submit through this contact form will be used by Poslovna inteligencija d.o.o. to contact me and provide information related to my inquiry/application. I consent to Poslovna inteligencija using my submitted personal data to send newsletters containing information about news, products, and services of Poslovna inteligencija. I also acknowledge that I can unsubscribe from receiving newsletters at any time by clicking the 'Unsubscribe' link in each newsletter. Comprehensive information related to my rights and the use of my personal data can be found in Poslovna inteligencija's Privacy Policy.:
Yes No *

Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required