PI na Microsoft WinDays17

Od 25. do 28. travnja 2017. u Valamar Isabella Island Resortu na otoku Sveti Nikola u Poreču, poznatijem kao WinDays otok, organizirani su 17. po redu Microsoft WinDaysi. Konferencija je i ove godine bila tematski podijeljena na dva dijela – WinDays17 Business koji su se održali 25. i 26. travnja, i Technology dani koji su održani od 26. do 28. travnja.

Naši konzultanti Maja Franješ i Tomislav Hlupić  zadnji dan WinDays-a održali su zanimljivo predavanje Kocke u oblacima na kojem su predstavili nove mogućnosti Analysis Services PaaS usluge te model “uradi sam” – kako podesiti virtualnu mašinu i uživati u multidimenzijskim modelima.

 

 

 

 

 

 

WinDays17 Business održani su u utorak i srijedu, 25. i 26. travnja 2017. s tematskim fokusom na iskorištavanju potencijala hrvatskog gospodarstva. Ključne teme Konferencije bili su kultura uspjeha, pametne vještine i pametne specijalizacije, a predstavljeni su i uspješni primjeri implementacije pametnih specijalizacija u hrvatskim tvrtkama.

 

 

Na WinDays17 Technology kao i dosadašnjih godina , prikazano je mnoštvo novosti vezanih uz Microsoft tehnologije, kao i rješenja bazirana na istima. Na Konferenciji su predstavljeni konkretni načini i tehnološka rješenja koja korisnicima omogućavaju optimizaciju poslovnih procesa, prilagodbu proizvoda i rješenja, aktivnije uključivanje korisnika i osnaživanje pojedinaca i zaposlenika kako bi postigli više. Primarni fokus Konferencije bio je na inovativnim rješenjima baziranim na oblaku, s posebnim naglaskom na digital rješenja i rješenja bazirana na otvorenom kodu, ali i stvarnim primjerima kroz studije slučaja, kao i temama o sigurnosti.

 

Preuzmite prezentaciju s predavanja:

 

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije