PI na Nordic Data Science and Machine Learning Summitu

Poslovna inteligencija bila je ovogodišnji partner Nordic Data Science Summita, godišnjeg skupa koji  na jednom mjestu okuplja Data Science zajednicu iz Europe i šire, kako bi razmijenili ideje i raspravljali o iskorištavanju punog potencijala Data Science-a i Machine Learning-a. Summit je održan 17. i 18. listopada u Stockholmu, a  naša ekipa iz PI Podgorice imala je priliku biti dio  zanimljivog događanja, koji je uključivao radionice, interaktivne panele te mnoštvo prilika za networking i učenje. Skup je okupio sve profesionalce i organizacije koji u svom poslovanju koriste data science, te machine i deep learning kako bi unaprijedili svoje poslovanje.

Posljednje Novosti

Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ
By submitting this form, you agree that we may use the data provided to contact you with the information related to your request/submission and products and services of Poslovna inteligencija. You can unsubscribe from Poslovna inteligencija marketing emails at any time by clicking the unsubscribe link in the email. For more information, please see our Privacy Policy. *
Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required