PI je novi član British business centre-a Hrvatska

bbccPostali smo član British business centre Croatia (BBCC). BBCC podržava britanske tvrtke i investitore u Hrvatskoj, te hrvatske tvrtke koje žele poslovati u Velikoj Britaniji i one koje to već rade. BBCC svojim članovima također nudi savjete i stručnu pomoć. Kao njihov član, ostvarujemo niz pogodnosti, između ostalih:

  • umrežavanje s članovima BBCC-a i drugim komorama
  • sudjelovanje i stjecanje novih znanja i sposobnosti u sklopu aktivnosti BBCC-a
  • podršku u uspostavljanju kontakata s institucijama, državama te predstavnicima lokalnih vlasti
  • podršku za izvoznike i uvoznike iz Velike Britanije i Hrvatske.

BBCC nastoji razviti vrijedne tržišne prilike. Njegovi partneri i članovi su vrhunski stručnjaci, vođe i tvrtke. Vjerujemo da će nam ovo članstvo pomoći učvrstiti i proširiti svoju poslovnu mrežu.

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije