PI otvorila novu tvrtku- BIRD Consulting Austrija

 

Nakon prisutnosti u zemljama Adriatic regije i otvaranja podružnice u Londonu, širimo se dalje na tržišta Centralne Europe, točnije na Austrijsko tržište, gdje smo otvorili novu tvrtku  u vlasništvu Poslovne inteligencije- BIRD (Business Intelligence Research and Development) Consulting GmbH Austria. Otvaranje tvrtke u Beču za nas predstavlja logičan korak u praćenju naše strategije i otvaranju prema novim tržištima. Želimo biti u mogućnosti  da našim postojećim ali i novim klijentima s tog područja, ponudimo najviši stupanj izvrsnosti u pripremi, vođenju i realizaciji projekata.

Prisutnost na novim europskim tržištima ne bi trebala izazvati čuđenje, s obzirom na to da čak 70% naših prihoda dolazi iz inozemstva, a naša želja da klijentima budemo i fizički dostupni na što većem broju lokacija samo potvrđuje da je otvaranje novih tvrtki logičan slijed događanja.

Ponosni smo na naš rast i razvoj koji je popraćen i rastom naših konzultantskih kapaciteta te smo prošle godine prešli brojku od 100 zaposlenih unutar grupe.

Posljednje Novosti

Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ
By submitting this form, you agree that we may use the data provided to contact you with the information related to your request/submission and products and services of Poslovna inteligencija. You can unsubscribe from Poslovna inteligencija marketing emails at any time by clicking the unsubscribe link in the email. For more information, please see our Privacy Policy. *
Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required