PI otvorila novu tvrtku- BIRD Consulting Austrija

 

Nakon prisutnosti u zemljama Adriatic regije i otvaranja podružnice u Londonu, širimo se dalje na tržišta Centralne Europe, točnije na Austrijsko tržište, gdje smo otvorili novu tvrtku  u vlasništvu Poslovne inteligencije- BIRD (Business Intelligence Research and Development) Consulting GmbH Austria. Otvaranje tvrtke u Beču za nas predstavlja logičan korak u praćenju naše strategije i otvaranju prema novim tržištima. Želimo biti u mogućnosti  da našim postojećim ali i novim klijentima s tog područja, ponudimo najviši stupanj izvrsnosti u pripremi, vođenju i realizaciji projekata.

Prisutnost na novim europskim tržištima ne bi trebala izazvati čuđenje, s obzirom na to da čak 70% naših prihoda dolazi iz inozemstva, a naša želja da klijentima budemo i fizički dostupni na što većem broju lokacija samo potvrđuje da je otvaranje novih tvrtki logičan slijed događanja.

Ponosni smo na naš rast i razvoj koji je popraćen i rastom naših konzultantskih kapaciteta te smo prošle godine prešli brojku od 100 zaposlenih unutar grupe.

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije