PI Student Day

Poslovna inteligencija otvorila je vrata novog ureda u Fabrici studentima FOI-a, FER-a, EFZG-a, PMF-a, ZŠEM-a i RIT-a VERN-a!

U petak 19. siječnja 2018. svim zainteresiranim studentima i studenticama završnih godina fakulteta iz područja računarstva, poslovne informatike i matematike otvorili smo vrata našeg novog ureda u kompleksu Fabrika. 


Studentski dan omogućio im je upoznavanje sa odjelima Poslovne inteligencije i njihovim zaposlenicima koji su bili dobro raspoloženi za sva njihova pitanja te su im u kratkim predavanjima predstavili svoje odjele i tehnologije koje koriste.


PI Student day 2

 

Prenosimo vam dojmove studenata, a više detalja o posjeti možete pronaći na stranicama Centra za podršku studentima i razvoj karijera FOI!

 

Posjeta je bila dobro organizirana. Super mi je bilo što smo upoznali sve odjele u poduzeću i stekao sam dobar dojam. Nakon završetka faksa svakako ću im se javiti jer sam saznao da se poduzeće bavi s više različitih stvari, dakle ne rade samo izvještaje, već imaju i razvoj, a to prije posjete nisam znao. Pomoglo mi je da vidim i način na koji pristupaju radu, što cijene kod zaposlenika, način napredovanja i dodatne beneficije. Mislim da smo dobili cjelokupnu sliku o poduzeću i prezentacije nisu previše ulazile u detalje, a opet smo saznali što konkretno rade. Također mi je bila jako korisna informacija da zapošljavaju putem Student servisa. Svi su bili jako ljubazni i potrudili su se oko svega, a na kraju najbolji dio -– klopa.  Hvala Poslovnoj inteligenciji, FOI-ju i CPSRK-u na pruženoj prilici! –

Mario Vilaj, FOI

 

PI Student day

 

Hvala puno FOI-ju, CPSRK što su nam omogućili još jedan u nizu posjeta te Poslovnoj inteligenciji što su nas tako lijepo ugostili. Iznenadili su me koliko su se potrudili oko nas i s nagradnom igrom i s ručkom gdje su se njihovi zaposlenici družili s nama i bili nam na raspolaganju za pitanja. Također, svidio mi se način na koji su nam se predstavili i podijelili svoje odjele, pobliže pojasnili čime se bave te što nam pružaju razne prilike za zaposlenje, praksu i BIRD akademiju.

 Andrea Kljaić, FOI

 

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije