PI Student Day

Poslovna inteligencija otvorila je vrata novog ureda u Fabrici studentima FOI-a, FER-a, EFZG-a, PMF-a, ZŠEM-a i RIT-a VERN-a!

U petak 19. siječnja 2018. svim zainteresiranim studentima i studenticama završnih godina fakulteta iz područja računarstva, poslovne informatike i matematike otvorili smo vrata našeg novog ureda u kompleksu Fabrika. 


Studentski dan omogućio im je upoznavanje sa odjelima Poslovne inteligencije i njihovim zaposlenicima koji su bili dobro raspoloženi za sva njihova pitanja te su im u kratkim predavanjima predstavili svoje odjele i tehnologije koje koriste.


PI Student day 2

 

Prenosimo vam dojmove studenata, a više detalja o posjeti možete pronaći na stranicama Centra za podršku studentima i razvoj karijera FOI!

 

Posjeta je bila dobro organizirana. Super mi je bilo što smo upoznali sve odjele u poduzeću i stekao sam dobar dojam. Nakon završetka faksa svakako ću im se javiti jer sam saznao da se poduzeće bavi s više različitih stvari, dakle ne rade samo izvještaje, već imaju i razvoj, a to prije posjete nisam znao. Pomoglo mi je da vidim i način na koji pristupaju radu, što cijene kod zaposlenika, način napredovanja i dodatne beneficije. Mislim da smo dobili cjelokupnu sliku o poduzeću i prezentacije nisu previše ulazile u detalje, a opet smo saznali što konkretno rade. Također mi je bila jako korisna informacija da zapošljavaju putem Student servisa. Svi su bili jako ljubazni i potrudili su se oko svega, a na kraju najbolji dio -– klopa.  Hvala Poslovnoj inteligenciji, FOI-ju i CPSRK-u na pruženoj prilici! –

Mario Vilaj, FOI

 

PI Student day

 

Hvala puno FOI-ju, CPSRK što su nam omogućili još jedan u nizu posjeta te Poslovnoj inteligenciji što su nas tako lijepo ugostili. Iznenadili su me koliko su se potrudili oko nas i s nagradnom igrom i s ručkom gdje su se njihovi zaposlenici družili s nama i bili nam na raspolaganju za pitanja. Također, svidio mi se način na koji su nam se predstavili i podijelili svoje odjele, pobliže pojasnili čime se bave te što nam pružaju razne prilike za zaposlenje, praksu i BIRD akademiju.

 Andrea Kljaić, FOI

 

Posljednje Novosti

Pridružite nam se na poslovnom događanju pod nazivom “Get Your Data AI Ready: Executive Guide to Mastering Data Governance", koje će se održati 25. travnja od 9:00h do 12:00h, u prostoru Bird Incubatora, Franje Petračića 4, Zagreb. Event će biti moguće pratiti i online.
Uspješno rješavanje izazova s kojima se suočavaju naši klijenti naš je najveći izvor ponosa.
Pridružite nam se na poslovnom okupljanju pod nazivom „ESG: Turning Concepts into Actual Report“, koje će se održati 20.3.2024. od 9h do 12h u prostoru BIRD Incubatora, Franje Petračića 4.
Pridružite nam se na Business Breakfast događanju pod nazivom “Planning beyond Spreadsheets", koje će se održati 7.12.2023., od 9:15h do 12:00h, u Restoranu 27 na Senjaku (Istarska 27) u Beogradu.
Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Poslovna inteligencija ponovo otvara svoja vrata studentima završnih godina, ove godine u hibridnom formatu!
Završavate ili ste završili neki od fakulteta iz područja računarstva, matematike ili poslovne informatike? Odlično!
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ

I acknowledge that the personal data I submit through this contact form will be used by Poslovna inteligencija d.o.o. to contact me and provide information related to my inquiry/application. I consent to Poslovna inteligencija using my submitted personal data to send newsletters containing information about news, products, and services of Poslovna inteligencija. I also acknowledge that I can unsubscribe from receiving newsletters at any time by clicking the 'Unsubscribe' link in each newsletter. Comprehensive information related to my rights and the use of my personal data can be found in Poslovna inteligencija's Privacy Policy.:
Yes No *

Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required