PI Studentski dan 2023.

Poslovna inteligencija ponovo otvara svoja vrata studentima završnih godina, ove godine u hibridnom formatu!

Pridruži nam se na Studentskom danu koji će se održati u petak, 3.3. od 14-16 sati u prostorijama Poslovne inteligencije na adresi K. Pavletića 1- Zagreb ili online.

Upoznaj našu ekipu i tvoje buduće mentore, saznaj više o našim analitičkim projektima, tehnologijama i rješenjima na kojima radimo.

Informiraj se o našem BIRD Academy Internship programu na kojem ćeš dobiti važna praktična znanja važna na početku tvoje karijere! Praksa je plaćena.

Ako si studentica ili student završnih godina fakulteta i voliš podatke, prepoznaješ važnost podataka i analitike, prijavi se putem linka za prijavu najkasnije do 1.3.2023. Sve dodatne informacije i link za spajanje na event poslat ćemo ti do 2.3.2023. na mail adresu.

Rezerviraj svoje vrijeme, upoznaj naš PI tim i gradi karijeru zajedno s nama!

Posljednje Novosti

Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ
By submitting this form, you agree that we may use the data provided to contact you with the information related to your request/submission and products and services of Poslovna inteligencija. You can unsubscribe from Poslovna inteligencija marketing emails at any time by clicking the unsubscribe link in the email. For more information, please see our Privacy Policy. *
Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required