PI Studentski dan

1. veljače od 9:30 do 13 sati posjetite nas u našem uredu u poslovnom kompleksu Fabrika u sklopu Studentskog dana. Prijave traju do 24. siječnja!

I ove godine Poslovna inteligencija otvara svoja vrata studentima te pozivamo sve zainteresirane studente na drugi po redu Studentski dan koji će se održati u petak 1. veljače 2019. od 9:30 do 13 sati.  Studentski dan započet ćemo s predstavljanjem Poslovne inteligencije i upoznavanjem uz kavu, nakon čega će slijediti obilazak ureda i predstavljanje odjela.

Studentima ćemo detaljnije predstaviti tvrtku, objasniti što točno radimo, na kojim tehnologijama i u kojim industrijama te ćemo im predstaviti mogućnost priključivanja našem timu kroz BIRD Academy Internship program plaćene stručne praske koji će trajati mjesec dana, a početak je planiran 8.4.2019.Pozivamo sve studente završnih godina fakulteta iz područja računarstva, poslovne informatike, matematike ili srodnih smjerova da nam se pridruže i potvrde svoj dolazak na mail careers@inteligencija.com najkasnije do 24. siječnja 2019.

Vidimo se!

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije