PI uspješno realizirala projekt Europske Unije

euu

20. srpnja 2015. započeli smo projekt pod nazivom „Poslovna inteligencija 2015/2016 – ulaganjem u ljudske potencijale za konkurentnost na novim tržištima“, u sklopu Europskog socijalnog fonda – Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013., kroz poziv „Obrazovanje za poduzetništvo i obrt“. Projekt je realiziran u razdoblju od jedne godine. Vrijednost cijelog projekta je 274.265,00 kuna od čega 260.551,75 kuna predstavljaju bespovratna sredstva.

Ovaj projekt omogućio je da ukupno 53 zaposlenika Poslovne inteligencije, od čega 28 žena, unutar godine dana izvedbe projekta, stekne nova znanja i vještine iz područja vođenja projekata, agilnog pristupa razvoja softvera, Microsoft tehnologija, vještina rukovođenja i poboljšanja komunikacijskih vještina i osobne učinkovitosti. Treninzima su bili obuhvaćeni zaposlenici svih razina, od pripravnika do uprave i iz svih poslovnih područja Poslovne inteligencije: Konzaltinga i implementacije, Strategije, Prodaje i Podrške poslovanju.

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije