PI uspješno realizirala projekt Europske Unije

euu

20. srpnja 2015. započeli smo projekt pod nazivom „Poslovna inteligencija 2015/2016 – ulaganjem u ljudske potencijale za konkurentnost na novim tržištima“, u sklopu Europskog socijalnog fonda – Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013., kroz poziv „Obrazovanje za poduzetništvo i obrt“. Projekt je realiziran u razdoblju od jedne godine. Vrijednost cijelog projekta je 274.265,00 kuna od čega 260.551,75 kuna predstavljaju bespovratna sredstva.

Ovaj projekt omogućio je da ukupno 53 zaposlenika Poslovne inteligencije, od čega 28 žena, unutar godine dana izvedbe projekta, stekne nova znanja i vještine iz područja vođenja projekata, agilnog pristupa razvoja softvera, Microsoft tehnologija, vještina rukovođenja i poboljšanja komunikacijskih vještina i osobne učinkovitosti. Treninzima su bili obuhvaćeni zaposlenici svih razina, od pripravnika do uprave i iz svih poslovnih područja Poslovne inteligencije: Konzaltinga i implementacije, Strategije, Prodaje i Podrške poslovanju.

Posljednje Novosti

Pridružite nam se na poslovnom događanju pod nazivom “Get Your Data AI Ready: Executive Guide to Mastering Data Governance", koje će se održati 25. travnja od 9:00h do 12:00h, u prostoru Bird Incubatora, Franje Petračića 4, Zagreb. Event će biti moguće pratiti i online.
Uspješno rješavanje izazova s kojima se suočavaju naši klijenti naš je najveći izvor ponosa.
Pridružite nam se na poslovnom okupljanju pod nazivom „ESG: Turning Concepts into Actual Report“, koje će se održati 20.3.2024. od 9h do 12h u prostoru BIRD Incubatora, Franje Petračića 4.
Pridružite nam se na Business Breakfast događanju pod nazivom “Planning beyond Spreadsheets", koje će se održati 7.12.2023., od 9:15h do 12:00h, u Restoranu 27 na Senjaku (Istarska 27) u Beogradu.
Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Poslovna inteligencija ponovo otvara svoja vrata studentima završnih godina, ove godine u hibridnom formatu!
Završavate ili ste završili neki od fakulteta iz područja računarstva, matematike ili poslovne informatike? Odlično!
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ

I acknowledge that the personal data I submit through this contact form will be used by Poslovna inteligencija d.o.o. to contact me and provide information related to my inquiry/application. I consent to Poslovna inteligencija using my submitted personal data to send newsletters containing information about news, products, and services of Poslovna inteligencija. I also acknowledge that I can unsubscribe from receiving newsletters at any time by clicking the 'Unsubscribe' link in each newsletter. Comprehensive information related to my rights and the use of my personal data can be found in Poslovna inteligencija's Privacy Policy.:
Yes No *

Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required