PMI Forum 2017

PMI Forum 2017 „Vještine iz rukava uspješnog voditelja projekata“ održat će se u Plaza Event Centru u Zagrebu od ponedjeljka, 13. studenoga, do srijede, 15. studenoga 2017.

Od 13. do 15. studenoga održati će se  PMI forum, jedanaesta po redu konferencija voditelja projekta, čiji smo sponzori i ove godine. Konferencija će se održati u Plaza event centru (ex HYPO centar), a u tri dana konferencije očekuje se preko 400 sudionika, 80 kompanija, 4 radionice i 15 inozemnih i domaćih govornika.

Prvi dan konferencije održati će se dvije radionice, prva pod nazivom Agilna procjena i planiranje, dok će druga radionica približit sudionicima Kako postati i ostati uspješan voditelj projekta. Konferencijski dan biti će pun događanja uz zanimljive govornike, a posebno bi izdvojili panel “Leader of the Future”Konferenciju će zaključiti s radionicama Kako razviti vještine utjecaja za uspjeh projekta i Zašto radimo to što radimo?

Registracije za konferenciju još uvijek su u tijeku, a prijaviti se možete ovdje!

Posljednje Novosti

Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ
By submitting this form, you agree that we may use the data provided to contact you with the information related to your request/submission and products and services of Poslovna inteligencija. You can unsubscribe from Poslovna inteligencija marketing emails at any time by clicking the unsubscribe link in the email. For more information, please see our Privacy Policy. *
Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required