PMI Forum 2017

PMI Forum 2017 „Vještine iz rukava uspješnog voditelja projekata“ održat će se u Plaza Event Centru u Zagrebu od ponedjeljka, 13. studenoga, do srijede, 15. studenoga 2017.

Od 13. do 15. studenoga održati će se  PMI forum, jedanaesta po redu konferencija voditelja projekta, čiji smo sponzori i ove godine. Konferencija će se održati u Plaza event centru (ex HYPO centar), a u tri dana konferencije očekuje se preko 400 sudionika, 80 kompanija, 4 radionice i 15 inozemnih i domaćih govornika.

Prvi dan konferencije održati će se dvije radionice, prva pod nazivom Agilna procjena i planiranje, dok će druga radionica približit sudionicima Kako postati i ostati uspješan voditelj projekta. Konferencijski dan biti će pun događanja uz zanimljive govornike, a posebno bi izdvojili panel “Leader of the Future”Konferenciju će zaključiti s radionicama Kako razviti vještine utjecaja za uspjeh projekta i Zašto radimo to što radimo?

Registracije za konferenciju još uvijek su u tijeku, a prijaviti se možete ovdje!

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije