PMI Monthly meetup 22.9. @Bird Incubator

Poslovna inteligencija ponosni je partner PMI Hrvatska mjesečnog okupljanja u rujnu!

Saznajte kako organiziramo i vodimo projekte s našim klijentima, kako prilagođavamo način rada, projektne procese, pristup i tim kada sustav s vremenom postaje sve složeniji.

Očekuju vas zanimljiva i edukativna predavanja i o tome što znači odrastati kao darovito dijete i kakav je to projekt “Ja sam budućnost”.

 

Kada i gdje?
22.9.2022., 18:00-20:30 h u Bird Incubator, Petračićeva 4, Zagreb ili putem Teams meeting-a

Više o temama, predavačima i prijave na PMI stranici eventa ili u nastavku.

 

Prijavite se i osigurajte svoje mjesto!

Link za spajanje će biti dostavljen na e-mail temeljem prijave.

 

Više  o predavanjima

Projekt radionica za djecu ‘JA sam budućnost’, udruga Na putu prema gore

Radionice za djecu „JA sam budućnost“ u organizaciji udruge Na putu prema gore, uključuju planinarenje, penjanje, orijentaciju i druge aktivnosti koje potiču boravak djece u prirodi i zdravije životne stilove.

U 2022. g. je za djecu od 3.-6.razreda zagrebačkih osnovnih škola održano nekoliko radionica u prirodi. Također, uz pomoć donacije PMI Hrvatska, po prvi puta su aktivnosti proširene na projekt oslikavanja zidova, i to OŠ Gustav Krklec u Travnom, gdje su učenici ove osnovne škole te srednje ŠPUD oslikali mural poticajnim motivima iz prirode i planina.

 

O predavaču:

Aleksandar Brborović je Internacionalni planinski vodič UIMLA, Planinski vodič i Voditelj skijanja SGVH (Savez Gorskih vodiča Hrvatske), Planinarski Vodič HPS (Hrvatski planinarski savez) A, B i D kategorije, turistički pratitelj.

 

Rasti kao darovito dijete, udruga Vjetar u leđa

Prikaz darovitih u medijima, književnosti i popularnoj kulturi općenito često oslikava jednodimenzionalnu sliku djeteta s istaknutim uspjesima, briljantnim kognitivnim sposobnostima i možda ponekad s nekom stereotipno simpatičnom rastresenošću ili sličnom osobinom. Odrastati različit od drugih, navigirati kroz složene socijalne mreže vršnjaka, nositi teret visokih očekivanja odraslih te se pri tome boriti s vlastitim osjetljivostima nije bezazlen put posut laticama već konstantna borba u kojoj daroviti pojedinci često bivaju poraženi.

Tijekom predavanja ćemo dotaknuti neke od izazova s kojima se daroviti susreću te procijeniti što mi kao edukatori, roditelji, prijatelji ili pripadnici lokalne zajednice možemo napraviti kako bi daroviti pojedinci imali kvalitetan život u kojem će moći doprinijeti zajednici.

 

O predavaču:

Bojan Branisavljević, profesor psihologije, ECHA specijalist za edukaciju darovitih.

 

Analitika je posao koji nikad ne prestaje – kako ga organizirati i voditi?

Prepoznavanje potreba i implementacija rješenja za poslovnu analitiku, u velikim kompanijama, kontinuirani je posao koji mora ići u korak s poslovanjem. U ovom predavanju riječ je o tome na koji način Poslovna inteligencija organizira taj posao s njihovim velikim klijentima i kako kroz vrijeme, zbog rasta složenosti sustava, prilagođavaju način rada, projektne procese, pristup i tim.

 

O predavačima:

Jelena Malnar, Delivery direktor u Poslovnoj inteligenciji

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Menadžerska informatika. U Poslovnoj inteligenciji aktivno je sudjelovala u radionicama definiranja dizajna rješenja, poslovnih procesa, u projektima razvoja, implementacije i nadogradnje kompleksnih sustava za planiranje i budžetiranje. Danas je Delivery direktor koji vodi tim konzultanata kroz njihov razvojni put i angažman na projektima. Završila je i MBA, smjer: e-Leadership, NLP praktičarski trening, Kontroling akademiju te posjeduje certifikate za IBM Certified Specialist TM1 10.1. Data Analysis i IBM Certified Developer – Cognos TM1 10.1

Martin Markač, Consultancy Director – Technical Sales

Magistrirao je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, smjer Elektroenergetika. U Poslovnoj inteligenciji zadužen je za usku suradnju s klijentima u vidu istraživanja njihovih procesa i potreba, definiranja dizajna rješenja i poslovnih procesa, savjetovanja te razvoja E2E DWH BI rješenja koja najbolje odgovaraju potrebama klijenata. Pored navedenog uključen je i u prodajne inicijative Poslovne inteligencije.

 

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije