PMI Monthly meetup 22.9. @Bird Incubator

Poslovna inteligencija ponosni je partner PMI Hrvatska mjesečnog okupljanja u rujnu!

Saznajte kako organiziramo i vodimo projekte s našim klijentima, kako prilagođavamo način rada, projektne procese, pristup i tim kada sustav s vremenom postaje sve složeniji.

Očekuju vas zanimljiva i edukativna predavanja i o tome što znači odrastati kao darovito dijete i kakav je to projekt “Ja sam budućnost”.

 

Kada i gdje?
22.9.2022., 18:00-20:30 h u Bird Incubator, Petračićeva 4, Zagreb ili putem Teams meeting-a

Više o temama, predavačima i prijave na PMI stranici eventa ili u nastavku.

 

Prijavite se i osigurajte svoje mjesto!

Link za spajanje će biti dostavljen na e-mail temeljem prijave.

 

Više  o predavanjima

Projekt radionica za djecu ‘JA sam budućnost’, udruga Na putu prema gore

Radionice za djecu „JA sam budućnost“ u organizaciji udruge Na putu prema gore, uključuju planinarenje, penjanje, orijentaciju i druge aktivnosti koje potiču boravak djece u prirodi i zdravije životne stilove.

U 2022. g. je za djecu od 3.-6.razreda zagrebačkih osnovnih škola održano nekoliko radionica u prirodi. Također, uz pomoć donacije PMI Hrvatska, po prvi puta su aktivnosti proširene na projekt oslikavanja zidova, i to OŠ Gustav Krklec u Travnom, gdje su učenici ove osnovne škole te srednje ŠPUD oslikali mural poticajnim motivima iz prirode i planina.

 

O predavaču:

Aleksandar Brborović je Internacionalni planinski vodič UIMLA, Planinski vodič i Voditelj skijanja SGVH (Savez Gorskih vodiča Hrvatske), Planinarski Vodič HPS (Hrvatski planinarski savez) A, B i D kategorije, turistički pratitelj.

 

Rasti kao darovito dijete, udruga Vjetar u leđa

Prikaz darovitih u medijima, književnosti i popularnoj kulturi općenito često oslikava jednodimenzionalnu sliku djeteta s istaknutim uspjesima, briljantnim kognitivnim sposobnostima i možda ponekad s nekom stereotipno simpatičnom rastresenošću ili sličnom osobinom. Odrastati različit od drugih, navigirati kroz složene socijalne mreže vršnjaka, nositi teret visokih očekivanja odraslih te se pri tome boriti s vlastitim osjetljivostima nije bezazlen put posut laticama već konstantna borba u kojoj daroviti pojedinci često bivaju poraženi.

Tijekom predavanja ćemo dotaknuti neke od izazova s kojima se daroviti susreću te procijeniti što mi kao edukatori, roditelji, prijatelji ili pripadnici lokalne zajednice možemo napraviti kako bi daroviti pojedinci imali kvalitetan život u kojem će moći doprinijeti zajednici.

 

O predavaču:

Bojan Branisavljević, profesor psihologije, ECHA specijalist za edukaciju darovitih.

 

Analitika je posao koji nikad ne prestaje – kako ga organizirati i voditi?

Prepoznavanje potreba i implementacija rješenja za poslovnu analitiku, u velikim kompanijama, kontinuirani je posao koji mora ići u korak s poslovanjem. U ovom predavanju riječ je o tome na koji način Poslovna inteligencija organizira taj posao s njihovim velikim klijentima i kako kroz vrijeme, zbog rasta složenosti sustava, prilagođavaju način rada, projektne procese, pristup i tim.

 

O predavačima:

Jelena Malnar, Delivery direktor u Poslovnoj inteligenciji

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Menadžerska informatika. U Poslovnoj inteligenciji aktivno je sudjelovala u radionicama definiranja dizajna rješenja, poslovnih procesa, u projektima razvoja, implementacije i nadogradnje kompleksnih sustava za planiranje i budžetiranje. Danas je Delivery direktor koji vodi tim konzultanata kroz njihov razvojni put i angažman na projektima. Završila je i MBA, smjer: e-Leadership, NLP praktičarski trening, Kontroling akademiju te posjeduje certifikate za IBM Certified Specialist TM1 10.1. Data Analysis i IBM Certified Developer – Cognos TM1 10.1

Martin Markač, Consultancy Director – Technical Sales

Magistrirao je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, smjer Elektroenergetika. U Poslovnoj inteligenciji zadužen je za usku suradnju s klijentima u vidu istraživanja njihovih procesa i potreba, definiranja dizajna rješenja i poslovnih procesa, savjetovanja te razvoja E2E DWH BI rješenja koja najbolje odgovaraju potrebama klijenata. Pored navedenog uključen je i u prodajne inicijative Poslovne inteligencije.

 

Posljednje Novosti

Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ

I acknowledge that the personal data I submit through this contact form will be used by Poslovna inteligencija d.o.o. to contact me and provide information related to my inquiry/application. I consent to Poslovna inteligencija using my submitted personal data to send newsletters containing information about news, products, and services of Poslovna inteligencija. I also acknowledge that I can unsubscribe from receiving newsletters at any time by clicking the 'Unsubscribe' link in each newsletter. Comprehensive information related to my rights and the use of my personal data can be found in Poslovna inteligencija's Privacy Policy.:
Yes No *

Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required