Poslovna inteligencija @ Digital Transformation World 2019

Ovogodišnji Digital Transformation World event održao se od 14. do 16. svibnja u Nici, u organizaciji TM Foruma. Digital Transformation World je vodeći događaj TM Foruma koji okuplja svjetske pružatelje komunikacijskih usluga i zajednicu dobavljača telekomunikacija na zanimljiv i inovativan način te pomaže ubrzati procese digitalne transformacije.

Digital Transformation World 2019 je vodeći događaj u telekomunikacijskoj industriji  koji okuplja preko 3.000 vrhunskih profesionalaca iz industrije.

Digital tranformation world Nica- poslovna inteligencija

Digital Transformation World ove godine održao se u Nici, gdje smo predstavili naša rješenja među kojima je i model skladišta podataka za telekomunikacijsku industriju – PI Telco DWH model®.

TM Forum je svjetska organizacija koja potiče suradnju i kolaboraciju stručnjaka kako bi se maksimizirao poslovni uspjeh pružatelja komunikacijskih i digitalnih usluga i njihovog ekosustava dobavljača širom svijeta.

Članstvo u TM Forumu jamstvo je pružateljima telekomunikacijskih usluga da PI Telco DWH model® prati najbolje prakse nastale izravnim radom s operatorima i dobavljačima u telekomunikacijskoj industriji.

Logika modela slijedi TM Forum Information Framework Shared Information Data Model (SID), kao zajednički referentni model. PI Telco DWH model ® je trenutno u procesu certifikacije prema standardima TM Foruma.

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije