Poslovnoj inteligenciji uručen Certifikat Poslodavac Partner!

Poslovnoj inteligenciji po prvi puta uručen je Certifikat Poslodavac Partner koji dokazuje da smo pri samom vrhu na tržištu prema ulaganju u zaposlenike. Prilikom certifikacije ostvarili smo rezultat od 86% bodova, a ocjenjivanje je provedeno u pet područja: Strategija, Regrutiranje i selekcija, Upravljanje učinkom, Usavršavanje i razvoj te Odnos sa zaposlenicima!

Ponosni smo što smo u postupku ocjenjivanja za Certifikat Poslodavac Partner osvojili vrlo visokih 94% bodova u području Usavršavanje i razvoj, što odražava naš fokus na osnaživanje zaposlenika. U 2017. godini, PI je uložila preko 9 000 kn po zaposleniku u vanjske edukacije, što nas svrstava u sam vrh nositeljica statusa Poslodavac Partner prema ulaganjima u razvoj zaposlenika.


Svojim zaposlenicima omogućujemo pohađanje seminara, konferencija (unutar i izvan Europe), soft skills edukacija i razvojnih edukacija. Članovi managementa redovito polaze Leadership akademiju, dok nekoliko rukovoditelja u tvrtki trenutno polazi MBA program, a dvoje zaposlenika pohađa doktorat na FER-u, što sve financira sama tvrtka, na taj način snažno pružajući podršku razvoju naših zaposlenika.

U prethodnoj godini, svi su zaposlenici prošli kroz neki od oblika dodatnih usavršavanja, a kako iznimno cijenimo timski rad i prijenos znanja, mjesečno održavamo interne Lunch&Learn edukacije na kojima prezentiramo projekte na kojima radimo ili nove tehnologije, a nakon toga, svi zajedno, uz ručak nastavimo druženje u neformalnoj atmosferi.

Anita Cvetić Oreščanin, članica Uprave i Nataša Margetić Lukić, voditeljica Ljudskih potencijala primile su Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

Ponosna sam što smo zadovoljili visoke standarde kvalitete u upravljanju ljudskim resursima koje postavlja Certifikat Poslodavac Partner. Ovim certifikatom smo dobili i vanjsku potvrdu da su nam procesi u Ljudskim potencijalima kvalitetno postavljeni te da smo u društvu najboljih kompanija u Hrvatskoj koje zaista brinu o svojim zaposlenicima. Certifikat nam je poticaj da i dalje radimo na unapređenju naših praksi jer nam je jako važno da su zaposlenici zadovoljni i da mogu realizirati svoje poslovne ambicije, a u isto vrijeme da imaju kvalitetan privatni život. Samo kvalitetnim radom s ljudima i ulaganjem u rast i razvoj svih zaposlenika možemo podržati ostvarivanje dugoročne strategije tvrtke.

Nataša Margetić Lukić, voditeljica Ljudskih potencijala

Rezultat zadnjeg istraživanja angažiranosti zaposlenika, na kojemu je ukupna ocjena angažiranosti zaposlenika Poslovne inteligencije bila iznimno visokih 92%, pokazuje koliko nam znači pružene prilike za profesionalni rast i razvoj

„Certifikat Poslodavac Partner kao potvrda kvalitetnih praksi u području upravljanja ljudskim potencijalom nam je jako važan. Rast i razvoj možemo zahvaliti tome što su naše vrijednosti utkane u kulturu naše firme te što te vrijednosti te strast prema znanju i jačanju kompetencija dijelimo sa svim našim kolegicama i kolegama. Sve što radimo, radimo na način da se propitkujemo kako je to dobro za naše zaposlenike, za naše klijente i za našu firmu. Na taj način ostajemo kritični prema samima sebi i oslobađamo prostor za rast svakog pojedinca u firmi te firme u cjelini. Proces evaluacije za certifikaciju koji smo prošli s tvrtkom Selectio je bio zahtjevan i vrlo poticajan te nam je dao kvalitetan uvid u područja koja ćemo dodatno razviti u narednom razdoblju.“

Anita Cvetić Oreščanin, članica Uprave Poslovne inteligencije

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije