Poslovna inteligencija je najbolja SME kompanija za well-being!

2020. godina našim zaposlenicima donijela je nove izazove, prilagodbu na nove uvjete i načine rada te nam je izuzetno drago što smo se baš ove godine istaknuli kao najbolja kompanija za well-being među srednje velikim tvrtkama!

Kompanije koje vode računa o dobrobiti (well-being) zaposlenih razvijaju pozitivne međuljudske odnose, osiguravaju poticajno radno okruženje, efikasno organiziraju radno vrijeme kako bi se osigurala harmonija svih životnih uloga te njeguju kulturu ispunjenih ciljeva, a ne prisutnosti.

Poslovna inteligencija je tijekom prošle godine dodatno poboljšala uvjete rada unapređenjem fleksibilnih radnih aranžmana, uvođenjem dodatnih pogodnosti za roditelje nakon povratka s roditeljskog dopusta, ulaganjem u kvalitetnu internu komunikaciju i posvećenjem posebne pažnje mentalnom zdravlju zaposlenih i njihovih obitelji.

 

Osjećamo veliko poštovanje prema tome što što je Poslovna inteligencija u kategoriji srednjih tvrtki prepoznata kao najbolja u području well-beinga. Mi smo uvijek brinuli o potrebama zaposlenih, s time da smo veliki iskorak ostvarili upravo uvođenjem Mamforce standarda 2016. godine. On je sigurno jedan od bitnih faktora zašto smo bili spremni na pravilan način odgovoriti na izazove koje nam je svima donijela 2020. godina tijekom koje smo dodatno unaprijedili fleksibilne radne aranžmane, uveli dodatne pogodnosti za roditelje, posvetili puno vremena i resursa njegovanju kvalitetne interne komunikacije te uveli inovativne programe za osiguranje mentalnog zdravlja koji su dostupni svim zaposlenima.

-Anita Cvetić Oreščanin, članica Uprave Poslovne inteligencije

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije