Poslovna inteligencija na JUMP IT forumu!

JUMP IT Forum održao se 11. i 12. travnja u kongresnom centru Antunović hotela u Zagrebu. Među mnoštvom zanimljivih predavanja Direktor odjela Inovacija i razvoja Marko Štajcer održao je prezentaciju FERARI- Flexibile event processing for Big Data Architectures.  Markova prezentacija približila je sudionicima ciljeve i arhitekturu FERARI projekta te studije slučaja.

JUMP IT Forum ugostio je brojne predavače, čak 8 key-note speakera te četiri konferencije koje su se održavale simultano, pružajući jedinstvenu priliku za profesionalni „networking“, te podjelu znanja i iskustva sa kolegama i drugim profesionalcima iz IT struke i šire ICT industrije. Zagrebački JUMP IT Forum okupio je šarenu publiku  iz IT sektora od „developera“ do predsjednika uprave, a sudionici su imali mogućnost čuti i vidjeti viziju poslovne budućnosti, te sudjelovati u diskusijama i Q&A sesijama sa preko 40 predavača, istaknutih stručnjaka i lidera iz Hrvatske, Europe i svijeta.

Više o FERARI projektu saznajte ovdje.

 

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije