Poslovna inteligencija na Digital Transformation World Series 2020 u virtualnom izdanju!

Poslovna inteligencija - DTW TM Forum

Najveće telco okupljanje ove godine preselit će se u digitalnu domenu  gdje vas čeka više od mjesec dana zanimljivog sadržaja putem kojeg ćete se možete povezati s ekspertima telekom industije!

Od 7. listopada do 12. studenog poslušajte i pogledajte više od 200 stručnjaka te pratiti agendu dizajniranu kako bi se lakše uklopila u vaš raspored. Event je podijeljen u 6 tema – Beyond Connectivity, Cloud Native IT & Agility, Autonomous Networks & the Edge, Customer Experience & Trust, AI, Data & Analytics i The Human Factor te vam je na raspolaganju sedam interaktivnih formata sadržaja.

Kao dio inovacijskog kanala pratite i demo našeg PI Telco DWH modela koji je nositelj TM Forum certifikata i usklađen s TMForum Frameworx-om te saznajte sve o prednostima korištenja standardnog industrijskog analitičkog modela prilikom implementacije DWH modela ili Data Lakea!

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije