Poslovna inteligencija na Job Fairu

Treću godinu za redom sudjelujemo na Job Fairu! I ove godine, Job Fair organiziraju Fakultet elektronike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu (FER), Centra karijera FER-a, studentska udruga KSET i Saveza studenata FER-a. Job Fair će se održati 23. i 24. svibnja u prostorijama FER-a, na adresi Unska 3.

Job Fair je najveći sajam poslova u Hrvatskoj na kojem ove godine sudjeluje 101 poduzeće iz 14 različitih industrija. Cilj Job Faira je upoznati studente s mogućnostima zapošljavanja i razvojem karijere u Hrvatskoj i inozemstvu te povezati poslodavce s najboljim studentima Sveučilišta u Zagrebu.

Job Fair posjeti više od 3000 studenata, a Poslovna inteligencija dati će im više informacija o radu i atmosferi koja kod nas vlada, te će im predstaviti načine na koji se mogu priključiti našem timu.

Job Fair, 13. po redu, otvoren je svim srodnim fakultetima, ne samo studentima FER-a, a raznolikost poslodavaca jamči da će studenti zasigurno naći onoga koji im odgovara.

Novost je da od ove godine poslodavci za posjetitelje organiziraju praktične radionice, a bit će organiziran i Loosen Up Party namijenjen neformalnom povezivanju poslodavaca i posjetitelja sajma uz kviz znanja i brojne koktele.

Posljednje Novosti

Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ
By submitting this form, you agree that we may use the data provided to contact you with the information related to your request/submission and products and services of Poslovna inteligencija. You can unsubscribe from Poslovna inteligencija marketing emails at any time by clicking the unsubscribe link in the email. For more information, please see our Privacy Policy. *
Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required