Poslovna inteligencija na Job Fairu

Treću godinu za redom sudjelujemo na Job Fairu! I ove godine, Job Fair organiziraju Fakultet elektronike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu (FER), Centra karijera FER-a, studentska udruga KSET i Saveza studenata FER-a. Job Fair će se održati 23. i 24. svibnja u prostorijama FER-a, na adresi Unska 3.

Job Fair je najveći sajam poslova u Hrvatskoj na kojem ove godine sudjeluje 101 poduzeće iz 14 različitih industrija. Cilj Job Faira je upoznati studente s mogućnostima zapošljavanja i razvojem karijere u Hrvatskoj i inozemstvu te povezati poslodavce s najboljim studentima Sveučilišta u Zagrebu.

Job Fair posjeti više od 3000 studenata, a Poslovna inteligencija dati će im više informacija o radu i atmosferi koja kod nas vlada, te će im predstaviti načine na koji se mogu priključiti našem timu.

Job Fair, 13. po redu, otvoren je svim srodnim fakultetima, ne samo studentima FER-a, a raznolikost poslodavaca jamči da će studenti zasigurno naći onoga koji im odgovara.

Novost je da od ove godine poslodavci za posjetitelje organiziraju praktične radionice, a bit će organiziran i Loosen Up Party namijenjen neformalnom povezivanju poslodavaca i posjetitelja sajma uz kviz znanja i brojne koktele.

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije