Poslovna inteligencija postala TM Forum član

Poslovna inteligencija postala je članica  TM Foruma,  svjetske organizacije koja potiče suradnju i kolaboraciju stručnjaka kako bi se maksimizirao poslovni uspjeh pružatelja komunikacijskih i digitalnih usluga i njihovog ekosustava dobavljača širom svijeta.

Naše članstvo pokazuje da smo na samom vrhu u komunikacijskoj i medijskoj industriji radeći na PI Telco DWH model ® certifikaciji reagirajući još brže na trendove i promjene u ovoj dinamičnoj industriji.

Model skladišta podataka Poslovne Inteligencije za telekomunikacijske tvrtke (PI Telco DWH model ®)  je standardni model skladišta podataka primjenjiv za fiksne i mobilne telekomunikacijske operatere. Model obuhvaća BI zahtjeve, regulatorne zahtjeve, uključujući GDPR i IFRS 15, Big Data Analytics i IoT zahtjeve.

Članstvo u TM Forumu jamstvo je pružateljima telekomunikacijskih usluga da PI Telco DWH model ® prati najbolje prakse nastale izravnim radom s vrhunskim stručnjacima, operatorima i dobavljačima u telekomunikacijskoj industriji.


TM Forum je udruženje od preko 850 tvrtki članica koje ostvaruju prihod od 2 bilijuna USD s preko pet milijardi korisnika u 180 zemalja. TM Forum usredotočen je na podršku članovima kroz digitalnu transformaciju, pružajući praktična i dokazana sredstva i alate za ubrzavanje izvođenja i platforme za olakšavanje zajedničkog rješavanja problema i inovacija.

Posljednje Novosti

Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ
By submitting this form, you agree that we may use the data provided to contact you with the information related to your request/submission and products and services of Poslovna inteligencija. You can unsubscribe from Poslovna inteligencija marketing emails at any time by clicking the unsubscribe link in the email. For more information, please see our Privacy Policy. *
Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required