Poslovna inteligencija postala TM Forum član

Poslovna inteligencija postala je članica  TM Foruma,  svjetske organizacije koja potiče suradnju i kolaboraciju stručnjaka kako bi se maksimizirao poslovni uspjeh pružatelja komunikacijskih i digitalnih usluga i njihovog ekosustava dobavljača širom svijeta.

Naše članstvo pokazuje da smo na samom vrhu u komunikacijskoj i medijskoj industriji radeći na PI Telco DWH model ® certifikaciji reagirajući još brže na trendove i promjene u ovoj dinamičnoj industriji.

Model skladišta podataka Poslovne Inteligencije za telekomunikacijske tvrtke (PI Telco DWH model ®)  je standardni model skladišta podataka primjenjiv za fiksne i mobilne telekomunikacijske operatere. Model obuhvaća BI zahtjeve, regulatorne zahtjeve, uključujući GDPR i IFRS 15, Big Data Analytics i IoT zahtjeve.

Članstvo u TM Forumu jamstvo je pružateljima telekomunikacijskih usluga da PI Telco DWH model ® prati najbolje prakse nastale izravnim radom s vrhunskim stručnjacima, operatorima i dobavljačima u telekomunikacijskoj industriji.


TM Forum je udruženje od preko 850 tvrtki članica koje ostvaruju prihod od 2 bilijuna USD s preko pet milijardi korisnika u 180 zemalja. TM Forum usredotočen je na podršku članovima kroz digitalnu transformaciju, pružajući praktična i dokazana sredstva i alate za ubrzavanje izvođenja i platforme za olakšavanje zajedničkog rješavanja problema i inovacija.

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije