Poslovna inteligencija prvi RUN Friendly poslodavac u svijetu!

Run Croatia i službeno je otvorila još jedno poglavlje u svom portfelju i to za Run Friendly poslodavca. Prvi takav certifikat u Hrvatskoj i svijetu dodijeljen je upravo Poslovnoj inteligenciji!

Run Croatia je projekt s internacionalnim karakterom prvenstveno fokusiran na promicanje Hrvatske i turizma u svijetu, kao i sporta i zdravog načina života, a okuplja zdravstvene klinike, obrazovne ustanove, hotele, banke a od sada i poslodavce. Iza naziva Run Croatia nalaze se Sven Veronek, te uspješan bratsko – sestrinski dvojac Berislav Sokač i Iva Hafner, koji su priču o promoviranju sporta, zdravog načina života i kulturi trčanja 2015. godine pretočili u brend Run Croatia.

Kao prvi RUN Friendly poslodavac u svijetu pridružili smo se odabranoj skupini ambasadora trčanja što nije iznenađenje jer nakon više uspješnih nastupa na B2B utrkama, Zagrebačkom noćnom ceneru, Ironmanu i sličnim natjecanjima, dokazali smo da kao tvrtka njegujemo kulturu trčanja i zdravog života. Osim toga kroz svoje HR programe i politike aktivno promičemo balans privatnog i poslovnog života zaposlenika, posebnu pažnju posvećujući zdravoj prehrani, sportu i smanjenju stresa na radnom mjestu, a zaposlenicima omogućujemo i razne benefite kao što su slobodni danimogućnost pripreme zdravih obroka te organizirani nastupi na utrkama.

Čestitamo Poslovnoj Inteligenciji na ovom certifikatu, jer ovime ističu da njihova poslovna strategija prati svjetske trendove, da brinu o zdravlju svojih zaposlenika, da potiču ljubav prema aktivnom životu svojih zaposlenika i da žele privući nove, mlade i aktivne ljude koji su spremni pomicati svoje, ali i granice djelovanja Poslovne Inteligencije.

Berislav Sokač, osnivač Run Croatia

Run Croatia polako zaokružuje priču bolje turističke ponude i kvalitetnijih gostiju te promoviranje sporta u svim aspektima života. Run Friendly hoteli, agencije i poslodavci mogu dati svoj doprinos hrvatskom turizmu s jasnim strateškim planom. Sretni smo što smo dio tog velikog projekta, te što sudjelujemo u razvoju i promociji cijele Hrvatske kroz trčanje!

Posljednje Novosti

Pridružite nam se na poslovnom događanju pod nazivom “Get Your Data AI Ready: Executive Guide to Mastering Data Governance", koje će se održati 25. travnja od 9:00h do 12:00h, u prostoru Bird Incubatora, Franje Petračića 4, Zagreb. Event će biti moguće pratiti i online.
Uspješno rješavanje izazova s kojima se suočavaju naši klijenti naš je najveći izvor ponosa.
Pridružite nam se na poslovnom okupljanju pod nazivom „ESG: Turning Concepts into Actual Report“, koje će se održati 20.3.2024. od 9h do 12h u prostoru BIRD Incubatora, Franje Petračića 4.
Pridružite nam se na Business Breakfast događanju pod nazivom “Planning beyond Spreadsheets", koje će se održati 7.12.2023., od 9:15h do 12:00h, u Restoranu 27 na Senjaku (Istarska 27) u Beogradu.
Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Poslovna inteligencija ponovo otvara svoja vrata studentima završnih godina, ove godine u hibridnom formatu!
Završavate ili ste završili neki od fakulteta iz područja računarstva, matematike ili poslovne informatike? Odlično!
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ

I acknowledge that the personal data I submit through this contact form will be used by Poslovna inteligencija d.o.o. to contact me and provide information related to my inquiry/application. I consent to Poslovna inteligencija using my submitted personal data to send newsletters containing information about news, products, and services of Poslovna inteligencija. I also acknowledge that I can unsubscribe from receiving newsletters at any time by clicking the 'Unsubscribe' link in each newsletter. Comprehensive information related to my rights and the use of my personal data can be found in Poslovna inteligencija's Privacy Policy.:
Yes No *

Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required