Poslovna inteligencija prvi RUN Friendly poslodavac u svijetu!

Run Croatia i službeno je otvorila još jedno poglavlje u svom portfelju i to za Run Friendly poslodavca. Prvi takav certifikat u Hrvatskoj i svijetu dodijeljen je upravo Poslovnoj inteligenciji!

Run Croatia je projekt s internacionalnim karakterom prvenstveno fokusiran na promicanje Hrvatske i turizma u svijetu, kao i sporta i zdravog načina života, a okuplja zdravstvene klinike, obrazovne ustanove, hotele, banke a od sada i poslodavce. Iza naziva Run Croatia nalaze se Sven Veronek, te uspješan bratsko – sestrinski dvojac Berislav Sokač i Iva Hafner, koji su priču o promoviranju sporta, zdravog načina života i kulturi trčanja 2015. godine pretočili u brend Run Croatia.

Kao prvi RUN Friendly poslodavac u svijetu pridružili smo se odabranoj skupini ambasadora trčanja što nije iznenađenje jer nakon više uspješnih nastupa na B2B utrkama, Zagrebačkom noćnom ceneru, Ironmanu i sličnim natjecanjima, dokazali smo da kao tvrtka njegujemo kulturu trčanja i zdravog života. Osim toga kroz svoje HR programe i politike aktivno promičemo balans privatnog i poslovnog života zaposlenika, posebnu pažnju posvećujući zdravoj prehrani, sportu i smanjenju stresa na radnom mjestu, a zaposlenicima omogućujemo i razne benefite kao što su slobodni danimogućnost pripreme zdravih obroka te organizirani nastupi na utrkama.

Čestitamo Poslovnoj Inteligenciji na ovom certifikatu, jer ovime ističu da njihova poslovna strategija prati svjetske trendove, da brinu o zdravlju svojih zaposlenika, da potiču ljubav prema aktivnom životu svojih zaposlenika i da žele privući nove, mlade i aktivne ljude koji su spremni pomicati svoje, ali i granice djelovanja Poslovne Inteligencije.

Berislav Sokač, osnivač Run Croatia

Run Croatia polako zaokružuje priču bolje turističke ponude i kvalitetnijih gostiju te promoviranje sporta u svim aspektima života. Run Friendly hoteli, agencije i poslodavci mogu dati svoj doprinos hrvatskom turizmu s jasnim strateškim planom. Sretni smo što smo dio tog velikog projekta, te što sudjelujemo u razvoju i promociji cijele Hrvatske kroz trčanje!

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije