Postali smo nositelj MAMFORCE© standarda

23. studenoga postali smo prva tvrtka koja je nositelj osnovnog MAMFORCE© standarda iz sektora malih i srednjih tvrtki. Certifikat je dodijeljen u sklopu EU financiranog projekta „Prema stvarnoj ravnopravnosti muškaraca i žena: usklađivanje privatnog i poslovnog života.“
Priznanje je dodijeljeno u Ministarstvu znanosti i obrazovanja, članici Uprave Poslovne inteligencije Aniti Cvetić Oreščanin, od strane pravobraniteljice za ravnopravnost spolova Višnje Ljubičić i Dijane Kobas Dešković, koja je autorica metode procjene MAMFORCE© standarda.

MAMFORCE© je priznati znak kvalitete koji poslodavcima potvrđuje kompetencije u provođenju obiteljski odgovorne i rodno osviještene politike upravljanja ljudskim potencijalima. To su kompanije koje nizom odgovornih politika i benefita zaposlenima olakšavaju usklađenje privatnih i poslovnih obaveza i osiguravaju uvjete za nesmetani razvoj karijere bez obzira na roditeljstvo i rod.

anita_mamforce_standarda-800x600Iako poslujemo unutar ICT industrije koja je obilježena dominantno muškom populacijom u Poslovnoj inteligenciji Zagreb zaposleno je 80 zaposlenika od čega je 52% žena i 48% muškaraca. Zahvaljujući poslovnoj politici u kojoj je najvažniji kriterij postignuće i zalaganje, jedina smo IT tvrtka u regiji u kojoj je zaposleno više od 50% žena na svim upravljačkim razinama. Naše kontinuirano ulaganje u edukacije zaposlenika osiguralo nam je reputaciju poželjnog poslodavca, posebno za generaciju milenijaca. MAMFORCE© certifikat pomoći će nam da stvorimo kvalitetnu platformu za daljnja unaprijeđenja na području rodne ravnopravnosti s naglaskom na balans poslovnog i privatnog života.

nosioci_mamforce_standarda4

MAMFORCE standard također je dodijeljen i Agenciji za znanosti i visoko obrazovanje, a  Višnja Ljubičić, pravobraniteljica za ravnopravnost spolova tom prigodom je izjavila: „Izuzetno nam je drago što su i Agencija za znanost i visoko obrazovanje i Poslovna inteligencija prepoznale vrijednost projekta i ciljeva koje projekt promiče.

Pogledajte i kratku reportažu s HRT-a iz emisije Zagrebačka panorama:

 

Posljednje Novosti

Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ
By submitting this form, you agree that we may use the data provided to contact you with the information related to your request/submission and products and services of Poslovna inteligencija. You can unsubscribe from Poslovna inteligencija marketing emails at any time by clicking the unsubscribe link in the email. For more information, please see our Privacy Policy. *
Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required