Postali smo Platinum IBM Business Partner!

S ponosom objavljujemo da smo postali Platinum IBM Business Partner za Business Analytics i Data Science područje, čime smo stekli najvišu razinu partnerskog statusa s IBM-om! Platinum partnerski status nastavak je našeg dugogodišnjeg partnerskog odnosa s IBM-om i pokazatelj izvrsnosti koju ostvarujemo na projektima kod naših klijenata!

Uz sposobnost isporuke najnaprednijih i najzahtjevnijih tehničkih rješenja, stručnosti i postizanja tehničkih kompetencija konzultanata, ostvarili smo odlične povratne informacije klijenata te stekli njihovo zadovoljstvo isporukama i konzultantskim uslugama. Uz sve navedeno, stjecanje Expert levela za Data Science i Business Analytics kompetenciju omogućilo nam je prestižni status Platinum IBM Business Partnera.

 Vrlo smo ponosni na naš tim i na sav trud koji smo uložili kako bi ispunili opsežne zahtjeve koji su bili potrebni za stjecanje Platinum partnerstva s IBM-om. Smatramo da ovaj status samo dodatno etablira Poslovnu inteligenciju kao tvrtku kojoj se naši klijenti mogu obratiti s povjerenjem i da je realan pokazatelj da smo zaista vodeća tvrtka u ovom području.

Josip Kustić, Direktor odjela Customer Success.

 

Ovaj uspjeh želimo podjeliti i s našim klijentima, te im se zahvaliti što su kroz sve ove godine prepoznali našu predanost, stručnost i znanja, te nam pomogli zajednički dostići ovaj status!

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije