PRIJAVITE SE NA BIRD ACADEMY, PRIDRUŽITE NAM SE VEĆ 5.6.2017!

Po prvi puta, dvije generacije BIRD Academy polaznika, unutar jedne godine!

Vidite se kao konzultant za područje implementacije sustava za podršku poslovnom odlučivanju i sustava velikih podataka? Želite prije stalnog zaposlenja dodatno ojačati svoja znanja i osjetiti što znači raditi na projektu, surađujući s vrhunskim stručnjacima iz tog područja?

Poslovna inteligencija d.o.o. po drugi put ove godine pokreće ciklus programa selekcije, pripreme i zapošljavanja mladih talenata – BIRD Academy 2017.

Ako ste prijavili diplomski ili ste diplomirali u području računarstva, poslovne informatike ili matematike, imate odličnu priliku pridružiti se našoj novoj BIRD Academy generaciji i to već 5.6.2017.

Kao naš stažist ćete tijekom dva mjeseca proći poslovnu i specijalističku edukaciju iz područja analitike i podatkovne integracije i to uz nadzor naših predavača i mentora, vrhunskih stručnjaka u svojim područjima s dugogodišnjim iskustvom na projektima diljem svijeta.

Pošaljete nam svoj životopis, motivacijsko pismo i dokaz o prijavi diplomskog rada ili scan diplome i to najkasnije do 23.5.2017. Traženu dokumentaciju molimo slati isključivo na careers@inteligencija.com.

Iskoristite mogućnost obogaćivanja do sad stečenih znanja, kroz sustavan program edukacija iz područja metodologija, softvera i industrija kroz koji će vas provesti vodeći stručnjaci.

Uspješno završite BIRD Academy i postanite član tima Poslovne inteligencije!

 

****

Poslovna inteligencija je vodeća tvrtka za implementaciju analitičkih sustava i Big Data rješenja u regiji. Poslujemo kroz urede u Zagrebu, Londonu, Beogradu, Podgorici, Sarajevu i Ljubljani, a radimo na projektima na četiri kontinenta. Također razvijamo vlastite proizvode iz domene poslovne analitike i velikih podataka te sudjelujemo na izazovnim razvojnim i istraživačkim projektima financiranim od strane Europske unije, kroz koje stječemo znanja i gradimo inovativna rješenja iz našeg područja.

 

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije