Prijavite se na webinar: Managing Rapid Growth at a European Telco

Poslovna inteligencija- Vertica-webinar
Pridružite se najnovijem "Data Disruptor" webinaru i od predavača Andrije Derežića, CIO-a United grupe i Dražena Oreščanina, Predsjednika Uprave Poslovne inteligencije, saznajte koji su razlozi za korištenje Vertica platforme te koji su ih izazovi dočekali u brzorastućoj i kompetitivnoj telekomunikacijskoj industriji.

Nakon pet godina rada s Netezza platformom, tvrtka United Group odlučila je 2019. godine u svoje poslovanje uvesti Verticu zbog skalabilnosti, impresivnih funkcionalnosti i vrijednosti u usporedbi s alternativnim platformama.


United Group je brzorastući pružatelj medijskih I telekomunikacijskih usluga u Jugoistočnoj Europi, s nedavnim akvizicijama na području Hrvatske, Bugarske i u drugim zemljama regije. Big data prakse ključne su za razumijevanje i širenje korisničke baze; skalabilnost, performanse te brzo predstavljanje rješenja imperativ su za njihovo poslovanje.

Vertica je najnaprednije analitičko rješenje za skladište podataka koje se temelji na masivno skalabilnoj arhitekturi s najširim skupom analitičkih funkcija koje obuhvaćaju vremenske i nizove događaja, podudaranje uzoraka, i end-to-end in-database machine learning. Vertica omogućuje jednostavnu  primjenu ovih funkcija na najveće i najzahtjevnije analitičke zadatke, omogućavajući vama i vašim kupcima prediktivne poslovne uvide brže od bilo kojeg analitičkog rješenje za skladište podataka.


Predavači:

Dražen Oreščanin – Predsjednik Uprave Poslovne inteligencije

Andrija Derežić – CIO United Grupe

Poslovna inteligencija - prijavite se

 

 

Posljednje Novosti

Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ

I acknowledge that the personal data I submit through this contact form will be used by Poslovna inteligencija d.o.o. to contact me and provide information related to my inquiry/application. I consent to Poslovna inteligencija using my submitted personal data to send newsletters containing information about news, products, and services of Poslovna inteligencija. I also acknowledge that I can unsubscribe from receiving newsletters at any time by clicking the 'Unsubscribe' link in each newsletter. Comprehensive information related to my rights and the use of my personal data can be found in Poslovna inteligencija's Privacy Policy.:
Yes No *

Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required