Prijavite se na webinar: Managing Rapid Growth at a European Telco

Poslovna inteligencija- Vertica-webinar
Pridružite se najnovijem "Data Disruptor" webinaru i od predavača Andrije Derežića, CIO-a United grupe i Dražena Oreščanina, Predsjednika Uprave Poslovne inteligencije, saznajte koji su razlozi za korištenje Vertica platforme te koji su ih izazovi dočekali u brzorastućoj i kompetitivnoj telekomunikacijskoj industriji.

Nakon pet godina rada s Netezza platformom, tvrtka United Group odlučila je 2019. godine u svoje poslovanje uvesti Verticu zbog skalabilnosti, impresivnih funkcionalnosti i vrijednosti u usporedbi s alternativnim platformama.


United Group je brzorastući pružatelj medijskih I telekomunikacijskih usluga u Jugoistočnoj Europi, s nedavnim akvizicijama na području Hrvatske, Bugarske i u drugim zemljama regije. Big data prakse ključne su za razumijevanje i širenje korisničke baze; skalabilnost, performanse te brzo predstavljanje rješenja imperativ su za njihovo poslovanje.

Vertica je najnaprednije analitičko rješenje za skladište podataka koje se temelji na masivno skalabilnoj arhitekturi s najširim skupom analitičkih funkcija koje obuhvaćaju vremenske i nizove događaja, podudaranje uzoraka, i end-to-end in-database machine learning. Vertica omogućuje jednostavnu  primjenu ovih funkcija na najveće i najzahtjevnije analitičke zadatke, omogućavajući vama i vašim kupcima prediktivne poslovne uvide brže od bilo kojeg analitičkog rješenje za skladište podataka.


Predavači:

Dražen Oreščanin – Predsjednik Uprave Poslovne inteligencije

Andrija Derežić – CIO United Grupe

Poslovna inteligencija - prijavite se

 

 

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije