Proslava 15. godišnjice Poslovne inteligencije


dscf42757. prosinca na Zagreb Eye vidikovcu proslavili smo prvih 15 uspješnih godina Poslovne inteligencije
zajedno s našim dugogodišnjim partnerima, klijentima i kolegama u božićnom raspoloženju.

Poslovna inteligencija prije 15 godina započela je s radom kao mala tvrtka, a danas nakon puno rada i truda s ponosom možemo reći da smo vodeća tvrtka u ovom dijelu Europe za području kojim se bavimo, s preko 200 završenih projekata, poslujemo na 4 kontinenta i ove godine smo prešli čarobnu brojku od preko 100 zaposlenih na razini grupe.

U sklopu proslave dodjeljena su i posebna priznanja za partnere i klijente s kojima smo sve ove godine uspješno surađivali, te za sve koji su zajedno s nama uspješno gradili Poslovnu inteligenciju, a svoj daljnji profesionalni razvoj nastavili izvan Poslovne inteligencije i s kojima i dalje uspješno surađujemo.

Priznanja su dodjeljena za partnere među kojima su IBM Hrvatska, Microsoft, CloudSense, Informatica i Alekta Revizija. Našim klijentima Atlantic Grupi, Vipnet-u, Orbico Grupi, Hrvatskom Telekomu, Addiko banci Klagenfurt, HETA Asset Resolution Klagenfurt, JP Hrvatske telekomunikacije d.d. Mostar i Auto Zubak, uručili smo posebna priznanja za dugogodišnju suradnju._dsc9139

Posebna priznanja dodjeljena su i Tomislavu Plečku za doprinos razvoju Poslovne inteligencije koje mu je uručila članica Uprave Lidija Karaga, te Ivanu Češkoviću kojemu je priznanje uručio direktor odjela Inovacije i razvoj, Marko Štajcer.

U dobrom raspoloženju priveli smo kraju još jednu uspješnu godinu, hvala vam što ste dio naše priče!

Posjetite i naš Facebook  album i pogledajte kako nam je bilo!

Posljednje Novosti

Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ

I acknowledge that the personal data I submit through this contact form will be used by Poslovna inteligencija d.o.o. to contact me and provide information related to my inquiry/application. I consent to Poslovna inteligencija using my submitted personal data to send newsletters containing information about news, products, and services of Poslovna inteligencija. I also acknowledge that I can unsubscribe from receiving newsletters at any time by clicking the 'Unsubscribe' link in each newsletter. Comprehensive information related to my rights and the use of my personal data can be found in Poslovna inteligencija's Privacy Policy.:
Yes No *

Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required