Proslava 15. godišnjice Poslovne inteligencije


dscf42757. prosinca na Zagreb Eye vidikovcu proslavili smo prvih 15 uspješnih godina Poslovne inteligencije
zajedno s našim dugogodišnjim partnerima, klijentima i kolegama u božićnom raspoloženju.

Poslovna inteligencija prije 15 godina započela je s radom kao mala tvrtka, a danas nakon puno rada i truda s ponosom možemo reći da smo vodeća tvrtka u ovom dijelu Europe za području kojim se bavimo, s preko 200 završenih projekata, poslujemo na 4 kontinenta i ove godine smo prešli čarobnu brojku od preko 100 zaposlenih na razini grupe.

U sklopu proslave dodjeljena su i posebna priznanja za partnere i klijente s kojima smo sve ove godine uspješno surađivali, te za sve koji su zajedno s nama uspješno gradili Poslovnu inteligenciju, a svoj daljnji profesionalni razvoj nastavili izvan Poslovne inteligencije i s kojima i dalje uspješno surađujemo.

Priznanja su dodjeljena za partnere među kojima su IBM Hrvatska, Microsoft, CloudSense, Informatica i Alekta Revizija. Našim klijentima Atlantic Grupi, Vipnet-u, Orbico Grupi, Hrvatskom Telekomu, Addiko banci Klagenfurt, HETA Asset Resolution Klagenfurt, JP Hrvatske telekomunikacije d.d. Mostar i Auto Zubak, uručili smo posebna priznanja za dugogodišnju suradnju._dsc9139

Posebna priznanja dodjeljena su i Tomislavu Plečku za doprinos razvoju Poslovne inteligencije koje mu je uručila članica Uprave Lidija Karaga, te Ivanu Češkoviću kojemu je priznanje uručio direktor odjela Inovacije i razvoj, Marko Štajcer.

U dobrom raspoloženju priveli smo kraju još jednu uspješnu godinu, hvala vam što ste dio naše priče!

Posjetite i naš Facebook  album i pogledajte kako nam je bilo!

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije