ProXwel – novi reseller za PI DWH modele za Tunis i Alžir

Zadovoljstvo nam je predstaviti našeg novog reseller partnera za modele skladišta podataka Poslovne inteligencije (PI DWH Models) za područje Tunisa i Alžira – ProXwel.

ProXwel je usmjeren na potporu B/OSS integratora sustava te omogućava svojim SI klijentima integraciju software-a i uslugu podrške za njihove B/OSS implementacijske usluge.

Sa svojim klijentima prolaze kroz sve faze projekta: analizu potreba, dizajn rješenja, prilagodbe i integracija, testiranje prihvatljivosti te održavanje i podrška. ProXwel je stekao dobru reputaciju sa svojim uspješnim angažmanom u asistiranju vodećim sistem integratorima u  isporuci OSS (Operations support systems) projekata u Europi, Bliskom istoku i Africi (EMEA regija) te Aziji i Pacifiku (APJ regija). Vrlo su posvećeni uspjehu svojih klijenata i blisko surađuju s njima kako bi ostvarili visoko kvalitetne rezultate.

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije