Put your data to the dashboards: Tableau workshop webinar

Zanimaju vas data trendovi za 2020. godinu? Želite naučiti kako u kratkom roku doći od upoznavanja podataka do funkcionalnog dashboarda? Pridružite nam se na workshop webinaru 13.5. u 15 sati i postanite dio svijeta vizualizacije uz naše Tableau stručnjake!

Tableau u svom Data trends izvještaju donosi šest trendova koji su ove godine prepoznati u svijetu podataka: podatkovna pismenost, AI, data storytelling, data equity, data culture i upravljanje podacima.

Josip Kustić, direktor Customer Success odjela ispričat će vam nešto više o pojedinim trendovima, a Juraj Vrzan, Tableau stručnjak i certificirani konzultant će vam tijekom kratkog workshopa pokazati kako možete iskoristiti moć podataka.

Od upoznavanja i pripreme podataka u obliku povezivanja na više Excel sheetova, promjene naziva kolona, preko analize i vizualiziranja podataka pomoću bar charta, tablice, karti te Scatter plota, na kraju radionice ćete sve izrađene vizualizacije objediniti u interaktivni dashboard.

PRIJAVITE SE!

 

Ukoliko želite i dalje nastaviti svoje Tableau podatkovno putovanje prijavite se na BIRD Academy edukaciju i učite od naših stručnjaka!


Imate pitanje za nas? Zanima vas kako Tableau možete implementirati unutar vaše tvrtke?

Kontaktirajte nas!

[gravityform id=”8″ title=”false” description=”false”]

 

 

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije