Revizija Ferari projekta

ferari ekipa15. ožujka u Luksemburgu, tročlana stručna revizija Europske komisije, provela je procjenu FERARI (Flexible Event pRocessing for big dAta aRchItectures) projekta za drugu godinu rada, na kojem je revizija još jednom potvrdila da projekt ima veliki potencijal. FERARI je međunarodni istraživački projekt, financiran od strane Europske unije, čiji je cilj definirati arhitekturu i razviti algoritme za učinkovite, real-time Big Data tehnologije u budućnosti. Na FERARI projektu, uz Poslovnu inteligenciju, surađuje još pet partnerskih institucija koje su uključene u projekt od samog početka, Njemački institut Fraunhofer, Tehničko sveučilište s Krete, IBM Izrael, Hrvatski Telekom te Technion – Izraelski institut za tehnologiju. Poslovna inteligencija je nositelj radnog paketa diseminacije i sudjeluje u još tri razvojna radna paketa, a ovom prilikom predstavljen je demo Integration of the CEP Optimizer, Distributed Counting on telco CDR Data demo i Fraud Use Case Demo Prototype. Planirano vrijeme trajanja projekta je 36 mjeseci, sada ulazimo u treću godinu rada i nadamo se da će se nastaviti jednako uspješno kao i nakon ocjene prvih godina. Čestitke čitavom radnom timu!

Dodatne informacije o FERARI projektu pronađite na njegovoj službenoj FERARI web stranici.

Posljednje Novosti

Join us for an insightful panel discussion on 11th of June at 5:30 PM at BIRD Incubator and  explore the future of work with us!
Pridružite nam se na poslovnom događanju pod nazivom “Get Your Data AI Ready: Executive Guide to Mastering Data Governance", koje će se održati 25. travnja od 9:00h do 12:00h, u prostoru Bird Incubatora, Franje Petračića 4, Zagreb. Event će biti moguće pratiti i online.
Uspješno rješavanje izazova s kojima se suočavaju naši klijenti naš je najveći izvor ponosa.
Pridružite nam se na poslovnom okupljanju pod nazivom „ESG: Turning Concepts into Actual Report“, koje će se održati 20.3.2024. od 9h do 12h u prostoru BIRD Incubatora, Franje Petračića 4.
Pridružite nam se na Business Breakfast događanju pod nazivom “Planning beyond Spreadsheets", koje će se održati 7.12.2023., od 9:15h do 12:00h, u Restoranu 27 na Senjaku (Istarska 27) u Beogradu.
Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Poslovna inteligencija ponovo otvara svoja vrata studentima završnih godina, ove godine u hibridnom formatu!
Završavate ili ste završili neki od fakulteta iz područja računarstva, matematike ili poslovne informatike? Odlično!
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ

I acknowledge that the personal data I submit through this contact form will be used by Poslovna inteligencija d.o.o. to contact me and provide information related to my inquiry/application. I consent to Poslovna inteligencija using my submitted personal data to send newsletters containing information about news, products, and services of Poslovna inteligencija. I also acknowledge that I can unsubscribe from receiving newsletters at any time by clicking the 'Unsubscribe' link in each newsletter. Comprehensive information related to my rights and the use of my personal data can be found in Poslovna inteligencija's Privacy Policy.:
Yes No *

Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required