Savjeti za uspješnu provedbu DWH / BI projekta!

U novoj seriji blogova Dražena Oreščanina saznajte savjete za uspješnu provedbu DWH / BI projekta!

U prethodnim blogovima, Dražen je dao odgovore na pitanja Što su DWH modeli i zašto su korisni, Kako izgraditi kvalitetne temelje za DWH modele i Kako stukturirani pristup temeljen na standardima industrije može smanjiti rizik te uštedjeti vrijeme i novac!


Postoji mnogo razloga zašto projekti mogu poći po krivu, čak i oni koji su jasno definirani I kvalitetno pripremljeni.

Jednostavno, oni ne ispunjavaju očekivanja – kasne, prelaze budžet ili ne ispunjavaju očekivane funkcionalnosti te postoji jedan glavni razlog zašto se to događa – projekt nije kvalitetno vođen.

Svakako pročitajte novi članak i saznajte koji su to osnovni savjeti koji će osigurati uspjeh projekta!

Pratite DWH blog i prvi pročitajte nove članke!


DWH modeli pružaju osnovu za kvalitetnu analizu raspoloživih podataka izvođenjem točnih informacija iz podatka. Poslovno su orijentirani i temelje se na standardima industrije te implementacijom najboljih praksi koje su dokazane u stvarnim implementacijskim projektima kod naših klijenata iz različitih grana industrije. Kreirani su kako bi se mogli prilagoditi različitim potrebama naših klijenata, od redovnih operativnih i upravljačkih izvješća pa sve do složenijih simulacija te su pogodni za sve potrebne prilagodbe.

Razvijeni su za telekomunikacijski i bankarski sektor, osiguravajuće tvrtke za životno i neživotno osiguranje te za maloprodaju i distribuciju te pridonose konkurentskoj prednosti klijenata omogućujući čistu konsolidaciju podataka kroz višestruke sustave te podržavanjem brze implementacije rješenja sa smislenim podacima.

Posljednje Novosti

Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ
By submitting this form, you agree that we may use the data provided to contact you with the information related to your request/submission and products and services of Poslovna inteligencija. You can unsubscribe from Poslovna inteligencija marketing emails at any time by clicking the unsubscribe link in the email. For more information, please see our Privacy Policy. *
Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required