Savjeti za uspješnu provedbu DWH / BI projekta!

U novoj seriji blogova Dražena Oreščanina saznajte savjete za uspješnu provedbu DWH / BI projekta!

U prethodnim blogovima, Dražen je dao odgovore na pitanja Što su DWH modeli i zašto su korisni, Kako izgraditi kvalitetne temelje za DWH modele i Kako stukturirani pristup temeljen na standardima industrije može smanjiti rizik te uštedjeti vrijeme i novac!


Postoji mnogo razloga zašto projekti mogu poći po krivu, čak i oni koji su jasno definirani I kvalitetno pripremljeni.

Jednostavno, oni ne ispunjavaju očekivanja – kasne, prelaze budžet ili ne ispunjavaju očekivane funkcionalnosti te postoji jedan glavni razlog zašto se to događa – projekt nije kvalitetno vođen.

Svakako pročitajte novi članak i saznajte koji su to osnovni savjeti koji će osigurati uspjeh projekta!

Pratite DWH blog i prvi pročitajte nove članke!


DWH modeli pružaju osnovu za kvalitetnu analizu raspoloživih podataka izvođenjem točnih informacija iz podatka. Poslovno su orijentirani i temelje se na standardima industrije te implementacijom najboljih praksi koje su dokazane u stvarnim implementacijskim projektima kod naših klijenata iz različitih grana industrije. Kreirani su kako bi se mogli prilagoditi različitim potrebama naših klijenata, od redovnih operativnih i upravljačkih izvješća pa sve do složenijih simulacija te su pogodni za sve potrebne prilagodbe.

Razvijeni su za telekomunikacijski i bankarski sektor, osiguravajuće tvrtke za životno i neživotno osiguranje te za maloprodaju i distribuciju te pridonose konkurentskoj prednosti klijenata omogućujući čistu konsolidaciju podataka kroz višestruke sustave te podržavanjem brze implementacije rješenja sa smislenim podacima.

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije