SIGMOD Konferencija 2016

ACM SIGMOD/PODS Konferencija održana je od 26. lipnja do 1. srpnja u San Franciscu, SAD. Direktor razvoja i inovacija u Poslovnoj inteligenciji, Marko Štajcer i članica FERARI konzorcija iz IBM Israel Fabiana Fournier, tom prigodom predstavili su Complex Event Processing preko streaming multi- cloud platforme prema FERARI pristupu.

Godišnja SIGMOD/PODS Konferencija je vodeći međunarodni forum za istraživanje novih ideja, mjesto za razmjenjivanje tehnika, alata i iskustva, namijenjen istraživačima baza podataka, praktičarima, programerima i korisnicima. Konferencija uključuje odličan tehnički program s istraživačkim i industrijskim tutorijalima, demonstracijama i radionicama za specifična područja.

Na konferenciji su se održale i prezentacije o inovativnom tehnologijama te panel o karijerama na kojem su sudjelovali predstavnicima vodećih tvrtki iz raznih područja. Više informacija saznajte na web stranici SIGMOD.

Posljednje Novosti

Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ
By submitting this form, you agree that we may use the data provided to contact you with the information related to your request/submission and products and services of Poslovna inteligencija. You can unsubscribe from Poslovna inteligencija marketing emails at any time by clicking the unsubscribe link in the email. For more information, please see our Privacy Policy. *
Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required