SIGMOD Konferencija 2016

ACM SIGMOD/PODS Konferencija održana je od 26. lipnja do 1. srpnja u San Franciscu, SAD. Direktor razvoja i inovacija u Poslovnoj inteligenciji, Marko Štajcer i članica FERARI konzorcija iz IBM Israel Fabiana Fournier, tom prigodom predstavili su Complex Event Processing preko streaming multi- cloud platforme prema FERARI pristupu.

Godišnja SIGMOD/PODS Konferencija je vodeći međunarodni forum za istraživanje novih ideja, mjesto za razmjenjivanje tehnika, alata i iskustva, namijenjen istraživačima baza podataka, praktičarima, programerima i korisnicima. Konferencija uključuje odličan tehnički program s istraživačkim i industrijskim tutorijalima, demonstracijama i radionicama za specifična područja.

Na konferenciji su se održale i prezentacije o inovativnom tehnologijama te panel o karijerama na kojem su sudjelovali predstavnicima vodećih tvrtki iz raznih područja. Više informacija saznajte na web stranici SIGMOD.

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije