SPARK Tech Meetup #5 – Big Data & Machine Learning

U subotu, 3.6.2017. u 13 sati u prostorijama SPARKa u Mostaru održao se peti po redu SPARK Tech Meetup. Ovaj meetup sudionicima je pružio pregled tehnika Machine Learning-a za istraživanje, analizu i iskorištavanje podataka te ih je upoznao s alatima i algoritmima pomoću kojih možete izraditi modele Machine Learning-a i naučiti kako riješiti probleme u Big Data.

Na eventu je sudjelovao i Marko Štajcer, direktor odjela Inovacije i razvoj koji je održao predavanje na temu „Što je Data Lake i kako ga izgraditi“.

 

Tradicionalni alati nisu prikladni za analizu pune vrijednosti velike količine podataka. Machine Learning je idealan za iskorištavanje prilika skrivenih u Big Data. Kako dati smisao količini podataka koju ste prikupili i kako donositi odluke u skladu s tim? Zašto je Big Data toliko zanimljiva tema i zašto su stručnjaci u ovom području jako traženi? Odgovore na ova i ostala pitanja o temama Big Data & Machine Learning mogli ste dobiti na petom SPARK Tech Meetupu.

 

 

Posljednje Novosti

Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ
By submitting this form, you agree that we may use the data provided to contact you with the information related to your request/submission and products and services of Poslovna inteligencija. You can unsubscribe from Poslovna inteligencija marketing emails at any time by clicking the unsubscribe link in the email. For more information, please see our Privacy Policy. *
Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required