Što su DWH modeli i zašto su korisni?

Predsjednik Uprave Poslovne inteligencije, Dražen Oreščanin počeo je s pisanjem serije blogova u kojima obrađuje tematiku DWH modela te na jednostavan način objašnjava kako DWH modeli temeljeni na standardima industrije omogućavaju postizanje konkurentske prednosti, učinkovitije upravljanje vremenom, smanjenje troškova i rizik od neuspjeha.

Bez kvalitetnih temelja nije moguće izgraditi stabilnu kuću te se ista logika može primijeniti i na DWH modele, a upravo u zanimljivim blogovima možete pročitati koje su glavne stvari na koje je potrebno paziti prilikom izgradnje modela. Blogovi na jednostavan način objašnjavaju ulogu DWH modela i njihove funkcionalnosti, te prikazuju njihov značaj kada je u pitanju smanjenje troškova i rizik implementacije korištenjem modela temeljenih na standardima industrije.

Pratite DWH blog i prvi pročitajte nove članke a za sve dodatne informacije o modelu posjetite DHW models web stranicu.


DWH modeli pružaju osnovu za kvalitetnu analizu raspoloživih podataka izvođenjem točnih informacija iz podatka. Poslovno su orijentirani i temelje se na standardima industrije te implementacijom najboljih praksi koje su dokazane u stvarnim implementacijskim projektima kod naših klijenata iz različitih grana industrije. Kreirani su kako bi se mogli prilagoditi različitim potrebama naših klijenata, od redovnih operativnih i upravljačkih izvješća pa sve do složenijih simulacija te su pogodni za sve potrebne prilagodbe.

Razvijeni su za telekomunikacijski i bankarski sektor, osiguravajuće tvrtke za životno i neživotno osiguranje te za maloprodaju i distribuciju te pridonose konkurentskoj prednosti klijenata omogućujući čistu konsolidaciju podataka kroz višestruke sustave te podržavanjem brze implementacije rješenja sa smislenim podacima.

 

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije