Sudjelovanje na 6. konferenciji Zanesljive odločitve u Sloveniji

zanesljive123U Kongresnom centru na Brdo pri Kranju, Slovenija, 9. listopada 2015., po šesti puta zaredom održana je konferencija Zanesljive odločitve u organizaciji našeg distributera za Sloveniju Marmis d.o.o. i uz podršku IBM-a. Okupilo se preko 200 sudionika uključujući IBM partnere i korisnike IBM tehnologija. Ove godine, Poslovna inteligencija sudjelovala je kao sponzor te prezentacijom „IBM Netezza: praktično iskustvo implementacije i očekivanja“. Njome smo upoznali prisutne s iskustvima prvog hrvatskog korisnika IBM Netezza tehnologije i poslovnom vrijednošću koju ostvaruju implementacijom Netezze.

Prezentaciju je održao Ivan Radić, Direktor službe aplikacija za podršku BI, CRM i HRMS u poslovno-tehnološkoj tvrtki mStart. Zadužen je za kompletan razvoj BI rješenja i upravljanje istim u Agrokor koncernu. Podijelio je s prisutnima svoja iskustva u implementaciji te iskustva stečena nudeći ovu naprednu tehnologiju svojim korisnicima unutar Agrokor koncerna.

Središnja tema ovogodišnjeg susreta Zanesljive odločitve bila je cloud computing. Kroz primjere dobre prakse i širok raspon rješenja, predavači su se dotakli tema iz područja poslovne analitike, IT sigurnosti, upravljanje poslovnim procesima, e-commerce i drugima.

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije