Sudjelovanje na 8. Controlling and Finance Afterwork-u

8th_CAFPodrškom Poslovne inteligencije Zagreb i IBM-a, u organizaciji našeg partnera, tvrtke Poslovna učinkovitost d.o.o., u četvrtak 24. rujna, sudjelovali smo na 8. CONTROLLING & FINANCE AFTERWORK-u koji se održao u Lido dvorani na zagrebačkom Jarunu.

Kratko 30-minutno predavanje na temu „Sustavi za podršku kontrolingu temeljeni na IBM Cognos tehnologiji“, održala je naša Slađana Krpić, Direktorica konzaltinga za performance management. Svojom prezentacijom sudionicima je približila suštinu sustava za podršku kontrolingu – kada i za što su nam potrebni, obuhvatila je čimbenike uspješnosti implementacije takvih sustava, kojim se kriterijima važno voditi pri odabiru pravog alata za implementaciju i kako IBM Cognos omogućuje potpunu podršku od planiranja, izvještavanja i analize do strateškog menadžmenta.

Controlling and Finance Afterwork predstavlja redovitu mjesečnu razmjenu profesionalnih iskustava stručnjaka iz kontrolinga i financija u neformalnoj atmosferi. Temeljni cilj ovog događaja bila je razmjena vrijednih znanja i iskustva s kolegama koje zanima područje kontrolinga i financija.

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije