Sudjelovanje na 8. Controlling and Finance Afterwork-u

8th_CAFPodrškom Poslovne inteligencije Zagreb i IBM-a, u organizaciji našeg partnera, tvrtke Poslovna učinkovitost d.o.o., u četvrtak 24. rujna, sudjelovali smo na 8. CONTROLLING & FINANCE AFTERWORK-u koji se održao u Lido dvorani na zagrebačkom Jarunu.

Kratko 30-minutno predavanje na temu „Sustavi za podršku kontrolingu temeljeni na IBM Cognos tehnologiji“, održala je naša Slađana Krpić, Direktorica konzaltinga za performance management. Svojom prezentacijom sudionicima je približila suštinu sustava za podršku kontrolingu – kada i za što su nam potrebni, obuhvatila je čimbenike uspješnosti implementacije takvih sustava, kojim se kriterijima važno voditi pri odabiru pravog alata za implementaciju i kako IBM Cognos omogućuje potpunu podršku od planiranja, izvještavanja i analize do strateškog menadžmenta.

Controlling and Finance Afterwork predstavlja redovitu mjesečnu razmjenu profesionalnih iskustava stručnjaka iz kontrolinga i financija u neformalnoj atmosferi. Temeljni cilj ovog događaja bila je razmjena vrijednih znanja i iskustva s kolegama koje zanima područje kontrolinga i financija.

Posljednje Novosti

Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ

I acknowledge that the personal data I submit through this contact form will be used by Poslovna inteligencija d.o.o. to contact me and provide information related to my inquiry/application. I consent to Poslovna inteligencija using my submitted personal data to send newsletters containing information about news, products, and services of Poslovna inteligencija. I also acknowledge that I can unsubscribe from receiving newsletters at any time by clicking the 'Unsubscribe' link in each newsletter. Comprehensive information related to my rights and the use of my personal data can be found in Poslovna inteligencija's Privacy Policy.:
Yes No *

Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required