Symphony- novi reseller za DWH modele za Afriku

Symphony je naš novi partner za DWH modele za teritorij Afrike, a posebice Kenije, Ruande, Etiopije, Burundija i Ugande.

Symphony je jedna od vodećih IT tvrtki u Istočnoj Africi, te lider u isporuci informatičkih rješenja za poduzeća, državne institucije i klijente u području infrastrutkture (hardver / softver / umrežavanje / UPS itd.) savjetovanja, obuke, obrazovanja i usluga održavanja. Symphony je poznato ime u SI / Services segmentu u istočnoj Africi. Symphony se može pohvaliti s preko 100 visoko kvalificiranih i predanih stručnjaka koji rade za neke od najvažnijih renomiranih tvrtki u regiji. Njihov ekosustav partnera prilično je raznolik, a njihov Gold partnership s IBM-om za prodaju, implementaciju i održavanje infrastrukturnih proizvoda i rješenja datira iz 1993. godine, uz aktivno partnerstvo s tvrtkom Lenovo / GE / Cisco itd.

Posljednje Novosti

Pokrenut unutar Europskog programa obrambenog industrijskog razvoja u prosincu 2021., projekt "Cyber Rapid Response Toolbox for Defence Use" (CYBER4DE) uhvatio se u koštac s izazovom razvoja lako implementabilnog, modularnog i skalabilnog alata za kibernetičku brzu reakciju kod upravljanja kibernetičkim incidentima u različitim kompleksnim nacionalnim i međunarodnim scenarijima. Također, projekt cilja na poboljšavanje procesa i praksi tzv. Kibernetičkih timova za brzi odaziv (CRRT) u okviru PESCO-a kako bi se brže usvajali novi alati i povećala učinkovitosti u operativnoj domeni.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije