Symphony- novi reseller za DWH modele za Afriku

Symphony je naš novi partner za DWH modele za teritorij Afrike, a posebice Kenije, Ruande, Etiopije, Burundija i Ugande.

Symphony je jedna od vodećih IT tvrtki u Istočnoj Africi, te lider u isporuci informatičkih rješenja za poduzeća, državne institucije i klijente u području infrastrutkture (hardver / softver / umrežavanje / UPS itd.) savjetovanja, obuke, obrazovanja i usluga održavanja. Symphony je poznato ime u SI / Services segmentu u istočnoj Africi. Symphony se može pohvaliti s preko 100 visoko kvalificiranih i predanih stručnjaka koji rade za neke od najvažnijih renomiranih tvrtki u regiji. Njihov ekosustav partnera prilično je raznolik, a njihov Gold partnership s IBM-om za prodaju, implementaciju i održavanje infrastrukturnih proizvoda i rješenja datira iz 1993. godine, uz aktivno partnerstvo s tvrtkom Lenovo / GE / Cisco itd.

Posljednje Novosti

Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ
By submitting this form, you agree that we may use the data provided to contact you with the information related to your request/submission and products and services of Poslovna inteligencija. You can unsubscribe from Poslovna inteligencija marketing emails at any time by clicking the unsubscribe link in the email. For more information, please see our Privacy Policy. *
Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required