Tableau 10.5 & Hyper

Hyper je data engine tehnologija trenutno dostupna u Tableau verziji 10.5. koja vam omogućuje obradu velikih količina podataka u svega nekoliko sekundi. Od sada možete raditi s još većim skupinama podataka, vaši podaci biti će aktualniji a vrijeme odgovora na upite biti će još brže.

Izašla je nova verzija Tableau alata 10.5 koja donosi nove funkcionalnosti i inovativnu Hyper tehnologiju koja vam omogućava da u potpunosti iskoristite svoje podatke.

Brža analitika s Hyperom

Hyper je nova in-memory data engine tehnologija, namijenjena brzom prikupljanju podataka i analitičkoj obradi upita na velikim ili kompleksnim skupinama podataka. Nova Hyper tehnologija pojavljuje se prvi puta u verziji Tableau 10.5, a donosi 5 puta veću brzinu upita i do 3 puta brže kreiranje izvadaka, uz poboljšanu izvedbu upita i podršku za još veće skupine podataka. Tableau će vam pomoći da brže i jednostavnije dođete do podataka koji su vam potrebni u vašem poslovanju u ovom trenutku.

 Ostale značajke verzije Tableau 10.5

Iskoristite svoje podatke na drugačiji način, a uz viz in  unesite detalje u svoja izvješća koji vam do sada nisu bili dostupni. Jednostavnije upravljajte svojim podacima unutar organizacije, a poboljšana kompatibilnost workbook-a omogućuje vam da surađujete sa svojim suradnicima čak i ako koriste starije verzije Tableau Desktopa. Pogledajte ostale sjajne značajke nove verzije ovdje!

Posljednje Novosti

Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ
By submitting this form, you agree that we may use the data provided to contact you with the information related to your request/submission and products and services of Poslovna inteligencija. You can unsubscribe from Poslovna inteligencija marketing emails at any time by clicking the unsubscribe link in the email. For more information, please see our Privacy Policy. *
Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required