Tableau 10.5 & Hyper

Hyper je data engine tehnologija trenutno dostupna u Tableau verziji 10.5. koja vam omogućuje obradu velikih količina podataka u svega nekoliko sekundi. Od sada možete raditi s još većim skupinama podataka, vaši podaci biti će aktualniji a vrijeme odgovora na upite biti će još brže.

Izašla je nova verzija Tableau alata 10.5 koja donosi nove funkcionalnosti i inovativnu Hyper tehnologiju koja vam omogućava da u potpunosti iskoristite svoje podatke.

Brža analitika s Hyperom

Hyper je nova in-memory data engine tehnologija, namijenjena brzom prikupljanju podataka i analitičkoj obradi upita na velikim ili kompleksnim skupinama podataka. Nova Hyper tehnologija pojavljuje se prvi puta u verziji Tableau 10.5, a donosi 5 puta veću brzinu upita i do 3 puta brže kreiranje izvadaka, uz poboljšanu izvedbu upita i podršku za još veće skupine podataka. Tableau će vam pomoći da brže i jednostavnije dođete do podataka koji su vam potrebni u vašem poslovanju u ovom trenutku.

 Ostale značajke verzije Tableau 10.5

Iskoristite svoje podatke na drugačiji način, a uz viz in  unesite detalje u svoja izvješća koji vam do sada nisu bili dostupni. Jednostavnije upravljajte svojim podacima unutar organizacije, a poboljšana kompatibilnost workbook-a omogućuje vam da surađujete sa svojim suradnicima čak i ako koriste starije verzije Tableau Desktopa. Pogledajte ostale sjajne značajke nove verzije ovdje!

Posljednje Novosti

Join us for an insightful panel discussion on 11th of June at 5:30 PM at BIRD Incubator and  explore the future of work with us!
Pridružite nam se na poslovnom događanju pod nazivom “Get Your Data AI Ready: Executive Guide to Mastering Data Governance", koje će se održati 25. travnja od 9:00h do 12:00h, u prostoru Bird Incubatora, Franje Petračića 4, Zagreb. Event će biti moguće pratiti i online.
Uspješno rješavanje izazova s kojima se suočavaju naši klijenti naš je najveći izvor ponosa.
Pridružite nam se na poslovnom okupljanju pod nazivom „ESG: Turning Concepts into Actual Report“, koje će se održati 20.3.2024. od 9h do 12h u prostoru BIRD Incubatora, Franje Petračića 4.
Pridružite nam se na Business Breakfast događanju pod nazivom “Planning beyond Spreadsheets", koje će se održati 7.12.2023., od 9:15h do 12:00h, u Restoranu 27 na Senjaku (Istarska 27) u Beogradu.
Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Poslovna inteligencija ponovo otvara svoja vrata studentima završnih godina, ove godine u hibridnom formatu!
Završavate ili ste završili neki od fakulteta iz područja računarstva, matematike ili poslovne informatike? Odlično!
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ

I acknowledge that the personal data I submit through this contact form will be used by Poslovna inteligencija d.o.o. to contact me and provide information related to my inquiry/application. I consent to Poslovna inteligencija using my submitted personal data to send newsletters containing information about news, products, and services of Poslovna inteligencija. I also acknowledge that I can unsubscribe from receiving newsletters at any time by clicking the 'Unsubscribe' link in each newsletter. Comprehensive information related to my rights and the use of my personal data can be found in Poslovna inteligencija's Privacy Policy.:
Yes No *

Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required