Tableau 10.5 & Hyper

Hyper je data engine tehnologija trenutno dostupna u Tableau verziji 10.5. koja vam omogućuje obradu velikih količina podataka u svega nekoliko sekundi. Od sada možete raditi s još većim skupinama podataka, vaši podaci biti će aktualniji a vrijeme odgovora na upite biti će još brže.

Izašla je nova verzija Tableau alata 10.5 koja donosi nove funkcionalnosti i inovativnu Hyper tehnologiju koja vam omogućava da u potpunosti iskoristite svoje podatke.

Brža analitika s Hyperom

Hyper je nova in-memory data engine tehnologija, namijenjena brzom prikupljanju podataka i analitičkoj obradi upita na velikim ili kompleksnim skupinama podataka. Nova Hyper tehnologija pojavljuje se prvi puta u verziji Tableau 10.5, a donosi 5 puta veću brzinu upita i do 3 puta brže kreiranje izvadaka, uz poboljšanu izvedbu upita i podršku za još veće skupine podataka. Tableau će vam pomoći da brže i jednostavnije dođete do podataka koji su vam potrebni u vašem poslovanju u ovom trenutku.

 Ostale značajke verzije Tableau 10.5

Iskoristite svoje podatke na drugačiji način, a uz viz in  unesite detalje u svoja izvješća koji vam do sada nisu bili dostupni. Jednostavnije upravljajte svojim podacima unutar organizacije, a poboljšana kompatibilnost workbook-a omogućuje vam da surađujete sa svojim suradnicima čak i ako koriste starije verzije Tableau Desktopa. Pogledajte ostale sjajne značajke nove verzije ovdje!

Posljednje Novosti

Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.

Želim primati obavijesti o novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije