Tableau Experience – Zagreb

Pridružite nam se na Tableau Experience eventu i promjenite način na koji razmišljate o podacima.

26. rujna pozivamo vas da nam se pridružite na prvom Tableau eventu u Zagrebu – Tableau Experience Zagreb, koji će se održati u prostorima HUB385, na adresi Petračićeva 4. Provedite s nama cijeli dan kako biste se upoznali s Tableau alatom i poslušajte zanimljive studije slučaja naših klijenata, koji su predstavnici najboljih tvrtki u svojoj industriji.

Tableau Experience event namijenjen je svima koji rade s podacima i bore se sa sporim ili nepotpunim izvještajima, kao i za sve one koji raspolažu s neodgovarajućim alatima za poslovnu inteligenciju a žele prezentirati svoje podatke na način koji će omogućiti razumijevanje šire slike.  Tableau Experience event je besplatan za sve one koji su novi u Tableau svijetu, kao i  za one koji koriste Tableau i žele čuti više.

AGENDA:
08:30-09:30: Registracija uz doručak
09:30-10:15: Uvodno predavanje PI & Tableau
10:15-10:45: Algebra Case study
10:45-11:00: Pauza za kavu
11:00-11:30: United Group Case study
11:30-12:00: Vipnet Case study
12:00-13:00: Ručak
13:00-13:30: NSoft Case study
13:30-14:00: KBC Case study
14:00-14:30: Nanobit case study
14:30-onwards: Networking i podjela nagrada

Registrirajte se ovdje i rezervirajte svoje mjesto na Tableau Experience eventu u Zagrebu!

Želimo vam pomoći da istražite svoje podatke kako bi otkrili svakodnevne poslovne prilike i doživili eureka trenutke. Tableau vam omogućuje da se usredotočite na pitanja, a ne na softver, čime ćete dobiti brzi uvid u bitna područja vašeg poslovanja.

 


 
Preuzmite besplatnu verziju Tableau alata ovdje i isprobajte Tableau još danas!

Posljednje Novosti

Join us for an insightful panel discussion on 11th of June at 5:30 PM at BIRD Incubator and  explore the future of work with us!
Pridružite nam se na poslovnom događanju pod nazivom “Get Your Data AI Ready: Executive Guide to Mastering Data Governance", koje će se održati 25. travnja od 9:00h do 12:00h, u prostoru Bird Incubatora, Franje Petračića 4, Zagreb. Event će biti moguće pratiti i online.
Uspješno rješavanje izazova s kojima se suočavaju naši klijenti naš je najveći izvor ponosa.
Pridružite nam se na poslovnom okupljanju pod nazivom „ESG: Turning Concepts into Actual Report“, koje će se održati 20.3.2024. od 9h do 12h u prostoru BIRD Incubatora, Franje Petračića 4.
Pridružite nam se na Business Breakfast događanju pod nazivom “Planning beyond Spreadsheets", koje će se održati 7.12.2023., od 9:15h do 12:00h, u Restoranu 27 na Senjaku (Istarska 27) u Beogradu.
Visoko učilište Algebra ponosni je nositelj projekta pod nazivom AI-powered Next Generation of VET, a dio projektnog tima je i Poslovna inteligencija. Projekt AI4VET4AI adresira potrebu Europe za radnom snagom koja ima znanja i vještine iz područja umjetne inteligencije i njene primjene, te potiče razvoj AI vještina kod  učitelja i učenika u SS i VSS obrazovanju.
Poslovna inteligencija ponovo otvara svoja vrata studentima završnih godina, ove godine u hibridnom formatu!
Završavate ili ste završili neki od fakulteta iz područja računarstva, matematike ili poslovne informatike? Odlično!
Scroll to Top

Budite u toku s novostima

Budite u toku s novostima

Prijavite se na naš newsletter i budite uvijek u toku s novostima i tehnologijama iz svijeta Poslovne inteligencije.


Business & Data Analysis
Planning, OLAP & Reporting & Financial consolidation
Data Integration, Data Migration & Data Engineering
Data Governance, Data Quality & Master Data Management
Data Science
DWH models
XBRL point
ConQ Content Analytics
SynQ

I acknowledge that the personal data I submit through this contact form will be used by Poslovna inteligencija d.o.o. to contact me and provide information related to my inquiry/application. I consent to Poslovna inteligencija using my submitted personal data to send newsletters containing information about news, products, and services of Poslovna inteligencija. I also acknowledge that I can unsubscribe from receiving newsletters at any time by clicking the 'Unsubscribe' link in each newsletter. Comprehensive information related to my rights and the use of my personal data can be found in Poslovna inteligencija's Privacy Policy.:
Yes No *

Please don't insert text in the box below!

The fields marked with * are required